<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Wifi-as-a-service

IT-infrastructuur is het kloppend hart van uw bedrijf

WiFi-as-a-Service

U wilt graag een WiFi-netwerk voor uw medewerkers en gasten. Maar hoe verzorgt u nu gratis toegang tot zo’n verbinding, zodat zij zich met hun mobiele apparaten eenvoudig met het internet kunnen verbinden?

Het is een hele uitdaging om een betrouwbaar, veilig en betaalbaar WIFI netwerk aan te leggen. De steeds toenemende vraag vanuit de business vereist echter dat hier een adequate oplossing voor komt. De CSN WiFi-as-a-Service (WaaS) dienst is dé oplossing voor bedrijven en instellingen die een zorgeloos, veilig en betrouwbaar WIFI netwerk willen.

Onze WiFi-managementtool

WiFi-as-a-Service van CSN Groep is een WiFi-managementtool zonder ingewikkelde beheertechnische zaken. U krijgt een compleet WiFi-netwerk op locatie waarbij het management en beheer allemaal vanuit de cloud plaatsvindt. En dat zonder hoge investeringen, maar in de vorm van een eenvoudig abonnement.

Veiligheid voorop

Als u een WiFi-verbinding aan wilt bieden, moet u de gebruikers kunnen verzekeren dat deze veilig is. Daarom is de CSN WaaS oplossing maximaal beveiligd en wordt alle verkeer gemonitord. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Voordelen van WiFi-as-a-Service:

  •  Een volledig beheerd WiFi netwerk
  •  24x7 monitoring en control.
  •  Technical Support & Change Management
  •  Vervanging defecte hardware.
  •  Maximaal beveiligd en zeer hoge beschikbaarheid
  • Geoptimaliseerde dekking van een tot honderden Access Points
  •  Vast bedrag per maand inclusief hardware
  •  Een zorgeloos en volledig beheerd WiFi-netwerk

Meer dan een IT-oplossing

Met de Wifi-As-A-Service van CSN Groep creëert u een nieuwe, schaalbare en betrouwbare snelweg voor het beschikbaar stellen van diensten voor uw gebruikers en relaties. Of dat nu is op gebieden zoals medische zorg, onderwijs, warehousing of marketing, deze oplossing sluit naadloos aan bij de behoeften van uw organisatie.

New Call-to-action

infrafoto_links.png

Onze partners