<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Veeam Partner

Partners

Veeam

Het is een flinke uitdaging voor een IT-afdeling om een organisatie altijd operationeel te houden. Veaam Software helpt hierbij met oplossingen voor VMware vSphere en Microsoft Hyper-V. De oplossingen van Veeam zijn grofweg in te delen in twee categoriën Availablity for the Modern Data Center en Virtualisatiebeheer.

Availablity for the Modern Data Center

Veeam Availability Suite combineert back-up-, herstel- en replicatiemogelijkheden en monitorings-, rapportage- en capaciteitsplanningsfuncties. Zo beschikt u over een totaalpakket waarmee u een recovery time & point objective (RTPO) van minder dan 15 minuten kunt halen.

Veeam Backup & Replication is dé oplossing voor VM-back-up voor VMware en Hyper-V. Back-up en replicatie worden samengebracht in één oplossing. Veeam Backup & Replication ondersteunt uw complete virtuele infrastructuur.

Veeam Backup Essentials is een Enterprise-class gegevensbeveiliging voor kleine bedrijven. Het pakket is gebundeld en geprijsd voor kleine bedrijven, waardoor u 60% of meer kan besparen.

Virtualisatiebeheer

Veeam ONE geeft u een compleet overzicht van uw IT-omgeving. De tool beschikt over krachtige monitoring, rapportage en capaciteitsplanning voor back-up- en virtuele infrastructuren.

Veeam Management Pack voor Microsoft System Center biedt u dashboards voor monitoring, rapportage en capaciteitsplanning waardoor u uw IT-diensten soepel laat verlopen.

Veeam Smart Plug-in zorgt ervoor dat u optimaal gebruik van HP Software Operations Manager. U kunt uw medewerkers routinematige monitoring van de VMware-infrastructuur laten uitvoeren en zo houdt u uw u VMware-specialisten vrij voor andere taken.

Wij helpen u verder

CSN Groep is al geruime tijd partner van Veeam. Samen met Veeam organiseren wij ook regelmatig events. Neem een kijkje in onze agenda voor een event bij u in de buurt.

Laatste nieuws

Laatste blog

Academy

Onze partners