Software-Defined WAN

Cato Networks

SD WAN wereldwijd beschikbaar

Cato Networks voorziet organisaties van een wereldwijd beschikbare en veilige SD WAN omgeving. Dankzij een geïntegreerd platform verbindt Cato Networks vestigingen, gebruikers en data op een globale schaal. De Cato Networks Cloud verlaagt MPLS netwerk kosten, verbetert de performance tussen internationale locaties en naar Clouddiensten zoals Azure. Complexe en dure decentrale beveiligings-appliances behoren tot het verleden.  Voor een overzicht van alle Cato Networks oplossingen kunt u onderstaand de Cato Networks Solutions Sheet downloaden.

Download Cato Networks Solutions Sheet

SD WAN verlaagt kosten en verbetert performance

Traditionele WAN-infrastructuren sluiten onvoldoende aan bij moderne internationaal en Cloud georiënteerde organisaties. Dure verbindingen, internationale performance issues en complexiteit van de infrastructuur hebben een negatief effect op de prestaties van ondernemingen.

Logo Cato Networks

Cato Networks verbindt

De Cato Networks Cloud verbindt alle vestigingen, mobiele gebruikers en fysieke en Cloud datacenters in een globaal beschikbaar, versleuteld en geoptimaliseerd SD WAN netwerk. Doordat alle WAN en internetverkeer geconsolideerd is in een Cato Networks Cloud, kan Cato Networks een set van security services toepassen om alle verkeer op ieder moment en elke locatie te beschermen. Veilig, snel en eenvoudig verbinden met zakelijke en Cloud netwerken, vanaf elke locatie. Cato Networks Infographic

SD WAN voor internationale vestigingen

Cato Networks is bijzonder geschikt voor organisaties die centrale IT-diensten of publieke Cloud diensten beschikbaar stellen aan internationale vestigingen en nu afhankelijk zijn van dure MPLS network verbindingen of VPN’s gebruiken. Ook landelijke organisaties met veel vestigingen kunnen profiteren van een verlaging van de totale operationele kosten voor WAN-infrastructuren. Voor alle organisaties geldt: Cato Networks verhoogt de beveiliging van het WAN dankzij uniforme securityservices en policies.

De voordelen van SD WAN

  • MPLS reductie / eliminatie
  • Appliance eliminatie
  • Datacenter integratie
  • Mobiele toegang optimalisatie
  • Cloud toegang optimalisatie
  • Verlaging TCO

Meer weten over SD WAN van Cato Networks?

Bel Karste de Vries op 088 999 09 79 of mail naar k.vries@csngroep.nl