<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Referentie

TBI - BIM in de cloud

TBI
BIM in de Cloud bij TBI

TBI is een groep van ondernemingen die met elkaar en met hun klanten en partners de leefomgeving van de toekomst maken. Bij de TBI-ondernemingen werken mensen die zich onderscheiden door technisch vakmanschap, ondernemerschap, innovatiekracht en samenwerking op het gebied van Techniek, Bouw en Infra.

Integraal samenwerken

Integraal samenwerken tussen de ondernemingen en met partners in de bouwketen is voor TBI van essentieel belang voor het bieden van toegevoegde waarde aan de klant. Ervaring leerde dat er vier aspecten zijn die een belangrijke rol spelen bij grote integrale projecten: data moet snel en overal toegankelijk zijn, software en devices moeten efficiënt gebruikt worden, centraal IT-beheer (binnen of buiten de organisatie) is gewenst en CAD moet gevirtualiseerd zijn. Om dit alles te realiseren besloot TBI om experts in te schakelen. Eén aanspreekpunt had de voorkeur, en daarom koos het bedrijf voor CSN Groep. CSN trad op als System Integrator en adviseur. De kennis, juiste contacten en beschikbare bewezen technologie van CSN maakten snelheid mogelijk.

Juiste oplossing, draagvlak en snel operationeel

De gewenste functionaliteiten en het beoogde eindresultaat waren bekend en CSN legde de laatste puzzelstukken op de goede plek om een totale afstemming te krijgen tussen hardwareplatformen en software. Vervolgens was het aan TBI om alle stakeholders en klanten met de juiste prioriteit mee te krijgen in de plannen. TBI richtte een Competence Center in, met een team van medewerkers van alle lagen van het bedrijf die hun eigen omgeving verder voorlichtten over de nieuwe werkmethode. Op die manier werd het plan voor iedereen helder, werd één taal gesproken en kon TBI draagvlak creëren. Sterker nog: men werd snel enthousiast en de oorspronkelijke scope werd uitgebreid om het hele proces van integraal samenwerken naar de cloud te brengen (BIM in de cloud).

TBI

Voorop in de techniek

De snelle overgang was niet gelukt als het IT-team bij TBI niet graag voorop zou lopen in techniek. De IT’ers gebruikten al VDI voor kantoorautomatisering en ze werkten met remote desktops. Dankzij deze uitbreiding aan de VDI-structuur, is nu ook grafisch werken in de cloud mogelijk.

Lessons learned BIM in de Cloud bij TBI

Samen met TBI heeft CSN Groep een whitepaper geschreven met daarin de 5 lessons learned van het traject BIM in de Cloud bij TBI. In de whitepaper leest u, naast de lessons learned, ook over BIM in de Cloud bij TBI en over de winst van BIM in de Cloud organisaties.

Download whitepaper & klantcase

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze case contact op met Michiel van Bergen, account manager bij CSN Groep via 088-999 09 99 of m.bergen@csngroep.nl. Meer informatie over TBI vindt u op de site van TBI en op de site van TBI Kennislab.

 Onze focus op uw IT

Voor meer informatie +31 88 999 0999 of info@csngroep.nl Klik hier om een afspraak te maken

Laatste nieuws

Laatste blog

Academy

Onze partners