<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Referentie

BOS Incasso

BOS Incasso

De samenwerking tussen Bos Incasso en CSN Groep gaat al jaren terug. Het fundament is de persoonlijke relatie tussen beide bedrijven.

Gerhard van der Haar (Manager Financiën, ICT en Facilitair van Bos Incasso) omschrijft de band als zeer vriendschappelijk. “We bellen elkaar gewoon af en toe op om te vragen hoe het gaat. Een klant–leverancier relatie hoeft niet altijd zo zakelijk te zijn.” vertelt Gerhard.

Over Bos Incasso: maatwerkoplossingen

Bos Incasso is met drie vestigingen en 315 medewerkers een gevestigde naam in de incasso-wereld. De medewerkers zijn verdeeld over twee entiteiten: Bos Incasso en LAVG Gerechtsdeurwaarders.

Bos Incasso biedt bij voorkeur maatwerkoplossingen. Om dat te bereiken en te behouden zijn flexibiliteit en automatisering belangrijke instrumenten. Gerhard: “Veel van onze processen zijn digitaal. Dat geldt o.a. voor onze dossieropbouw en klant-specifieke procedures. Het is daarom belangrijk dat we op onze IT kunnen vertrouwen.”

Verhuizing: hoe neem je de hardware en data mee?

Sinds september 2009 zit Bos Incasso in een nieuw pand, pal naast het Euroborg stadion. Gelijktijdig met de verhuizing heeft ook de IT-omgeving een nieuw onderkomen en een upgrade gekregen. Gerhard: “CSN Groep heeft het volledige traject uitgevoerd. Dat ging van het installeren van de hardware, nieuwe platforms zoals Windows Server 2008, naar het migreren van onze data. Dat is allemaal goed verlopen.”

Goede relatie en spullen

Bos Incasso en CSN Groep onderhouden een goede relatie. Gerhard: “Dan praten we niet eens over het werk. Als er wat aan de hand is dat weten zij dat al. Dan komt CSN later even langs om te evalueren over hoe het afgehandeld is."

"Samenwerken met CSN Groep is een goede mix van kwaliteit, het juiste gevoel en service"
Gerard van der Haar (Manager Financiën, ICT en Facilitair, Bos Incasso)

CSN Groep heeft de IT-omgeving van BOS Incasso onder meer ingericht met HP ESX Servers. Hierop heeft BOS Incasso een service-contract afgesloten met HP. Deze is echter nog niet van pas gekomen. Gerhard: “Met de spullen van HP hebben we eigenlijk nooit problemen.”

Voor hun SAN-oplossing maakt BOS Incasso gebruikt van EMC. Voor deze storage-oplossing moet zo af en toe een schijf worden vervangen. Gerhard: “Dan schakelen we heel direct met een vaste engineer van CSN Groep. Die schijf is dan in no time vervangen.”

Uitwijk omgeving

Omdat het meeste digitaal is bij BOS Incasso is het belangrijk dat bij een eventuele storing de medewerkers gewoon kunnen doorwerken. Daarom is de hele omgeving redundant ingericht. Er is in 2011 ook een uitwijk-omgeving door CSN Groep ingericht. Gerhard: “Die was uiteindelijk iets later klaar dan gepland. Dat was zeker geen major issue en daar zijn we samen uitgekomen”.

Goede mix en samenwerking door resutaatgerichtheid

Overall is er een goede klik tussen het DNA van beide bedrijven. Ze hebben allebei resultaatgerichtheid hoog in het vaandel staan. Dit resulteert in een betrouwbaar partnerschap dat verder gaat dan puur een zakelijke relatie. Gerhard: “Samenwerken met CSN Groep is een goede mix van kwaliteit, het juiste gevoel en service. Dat geeft ons het vertrouwen dat onze IT in goede handen is.”

Onze focus op uw IT, zodat u zich kunt focussen op uw bedrijf

Voor meer informatie bel ons op +31 88 999 0900 of email ons op info@csngroep.nl Maak een vrijblijvende afspraak

Laatste nieuws

Laatste blog

Academy

Onze partners