<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Referentie

Appalti

Appalti

Sinds de offertetool van Appalti live is, nu bijna een jaar, verzorgt CSN Groep de hosting in de cloud. Appalti maakt ook gebruik van de Company-Box.Voor Michiel de Kruijf, samen met collega Robin Wanders initiatiefnemer van Appalti, was deze partnerschap met CSN Groep vanzelfsprekend. “Het is een solide, betrouwbare partij die heel goed bij ons past.”

Over de eigenschappen die kenmerkend zijn voor CSN Groep hoeft Michiel niet lang na te denken. “Professioneel, no-nonsense, dichtbij klanten. Ondernemend, met een hoge plezierfactor. En de mens staat centraal.” Het klikt tussen de twee bedrijven. “Wij herkennen ons in hun DNA”, vertelt hij. “Over en weer is het een bijzonder leuke relatie. Het is er zelfs in uitgemond dat wij ons kantoor bij hen in huis hebben gevestigd.”

"Hier verkopen ze geen gebakken lucht”
CSN Groep en Appalti zijn een goede match

Appalti is in 2009 gestart en helpt organisaties bij het optimaliseren van hun offertes en aanbestedingen. Eind 2012 lanceerde Appalti de offertetool, een online applicatie voor het maken van offertes. Met teksten, afbeeldingen en templates in een documentenbibliotheek kunnen gebruikers in een paar stappen een offerte samenstellen en op maat maken.

Michiel: “We zijn begonnen met een relatief klein aantal gebruikers. Daarom is het fijn dat de diensten van CSN Groep schaalbaar zijn. De kosten worden hoger naarmate het aantal gebruikers stijgt. We werden hierdoor niet geconfronteerd met enorme investeringen bij de lancering en houden aldoor grip op onze kostprijs.”

De tool is bedoeld als aanvulling op bestaande CRM-pakketten en vervangt een programma als Word voor het maken van offertes. Doel is om zowel de snelheid, nauwkeurigheid als kwaliteit van offertes naar een hoger plan te tillen. Nu de interesse echt op gang komt, sluit Appalti maandelijks nieuwe klanten aan.

Duidelijke taal

Over de service van CSN Groep is Michiel tevreden. “Als er iets aan de hand is, zoals een update, communiceren ze dat vooraf. Ook bij een storing krijgen we proactief een melding binnen. Ondanks het grote aantal technische mensen, kunnen ze in duidelijke taal vertellen wat een dienst of product inhoudt. Dat is heel positief.”

Appalti kijkt uit naar een lange termijn samenwerking met de IT-partner. “CSN Groep verkoopt geen gebakken lucht, dat past ons goed. Ze zijn in voor een geintje en tegelijkertijd serieus als er wat speelt. En ze beschikken over meedenkend vermogen. Het menselijke aspect is goed vertegenwoordigd in de organisatie.”

Onze focus op uw IT, zodat u zich kunt focussen op uw bedrijf

Voor meer informatie bel ons op +31 88 999 0900 of email ons op info@csngroep.nl Maak een vrijblijvende afspraak

Laatste nieuws

Laatste blog

Academy

Onze partners