<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Onze medewerkers

Werken aan IT op een manier die bij jou past?

Onze medewerkers

De mensen die werken bij CSN Groep omarmen vrijheid. Lees hier verhalen van onze medewerkers over hun werk en hun bezigheden.

Michiel van Bergen

Account Manager

Ik werk al sinds 1996 bij CSN groep. Wat? Dat is al 19 jaar! Dat is saai! Niets is minder waar. Ik heb altijd de vrijheid gekregen om mijn eigen ideeën uit te werken en in de praktijk te brengen. Vaak met succes maar soms ook niet. stil zitten is geen optie! Hierdoor heb ik mijzelf en het bedrijf kunnen ontwikkelen en altijd nieuwe uitdagingen gevonden. In de IT verandert er altijd veel en snel. De zaken eruit pikken die de voorsprong voor onze klanten brengen is en blijft een uitdaging.

Privé besteed ik veel tijd met mijn gezin en rij graag een rondje op de motor op een zonnige zomeravond.

Jacqueline Willems

Administrateur

Werken bij de CSN Groep is al bijna 12,5 jaar onderdeel van mijn leven. Ik krijg er de vrijheid om me te ontwikkelen en kan flexibel werken wat heel fijn is in combinatie met mijn 3 dochters. Ik houd mij bezig met de facturatie en projecten van de CSN Groep. Als uitlaapklep ga ik graag hardlopen of op de crosstrainer.

Het hardlopen is ontstaan door mee te doen aan de 4 mijl van Groningen wat een bedrijfsactiviteit is. Super leuk om samen sportief bezig te zijn.

Remon Koumans

Account Manager

Ik werk bij CSN omdat ik hier vrijheid krijg mijzelf te ontwikkelen, en daarmee ook succesvoller kan worden in mijn rol. Het DNA, de cultuur en het welkome gevoel dat de organisatie je geeft, zorgt ervoor dat ik iedere dag met een grote glimlach het pand binnenloop.

Een mooie afwisseling van achter je laptop zitten of kilometers maken op de snelweg, is het zaalvoetballen. Hard but fair is een mooie term die op dinsdagmiddag van twaalf tot twee geldt.

Laatste nieuws

Laatste blog

Academy

Onze partners