<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Werken bij CSN groep

Werken in de IT op een manier die bij jou past

Werken in de IT op een manier die bij jou past

Bij CSN groep geloven we in de vrijheid van onze medewerkers om te ondernemen en te werken op een manier die zij prettig vinden. Wij geven daarom onze mensen de ruimte die zij nodig hebben om te groeien in hun carrière en bieden hen goede perspectieven.

Specialisten die écht weten waar ze het over hebben

Dát gevoel van vrijheid staat bij ons centraal en zit in het DNA van ons bedrijf. Elke consultant, account manager, servicedesk medewerker of receptioniste krijgt bij ons de mogelijkheden en de faciliteiten om talenten verder te ontwikkelen en toe te passen. Bij CSN groep investeren wij veel in jou als medewerker, zodat jij je tot je volle potentie kunt ontwikkelen. Hierdoor hebben wij ook alleen medewerkers in dienst die écht weten waar ze het over hebben. Dat maakt CSN Groep anders.

Wil jij ook werken in een bedrijf waar vrijheid en collegialiteit, maar ook kennis en ondernemingszin centraal staan? Waar je de kans krijgt om te werken met een mooi portfolio aan IT-proposities? Wij dagen je uit om ons kennis met jou te laten maken.

Wil jij het verschil kunnen maken en werken met ons prachtige portfolio aan IT-proposities? Heb jij IT Karakter en zoek je een baan waarbij je het uiterste wil halen uit de mix van kennis, collegialiteit, spanning, verantwoordelijkheid, ondernemingszin en vrijheid? Wees jezelf en laat het ons zien. Wij dagen jou uit.

Lees de verhalen van onze medewerkers, beleef CSN Groep en bekijk de vacatures die bij jou passen

Voor meer informatie bel onze collega Eline Oosterholt op +31 88 999 0999 of email ons op info@csngroep.nl

Laatste nieuws

Laatste blog

Academy

Onze partners