<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Het CSN Groep DNA

basis voor gezamenlijk succes

Het CSN Groep DNA

CSN Groep is inmiddels al ruim 15 jaar actief op de Nederlandse IT markt en heeft in die tijd al ruim 1.500 klanten ontzorgd met slimme IT diensten, ervaren IT consultants en voorzien van computerruimtes.

Dit was de aanleiding om te onderzoeken wat nu precies de reden van het succes is geweest de afgelopen jaren, en welke kernwaarden ons hierin hebben geholpen. Zo kwamen wij, met behulp van onze relaties en medewerkers, tot een mooie omschrijving van het CSN Groep DNA.

De eerste waarden die duidelijk naar voren kwamen uit ons onderzoek waren ‘aandacht’ en ‘service’. Wij zien het als ons doel om u de zorgen om de IT systemen uit handen te nemen, zodat u zich kunt focussen op de kerntaken van jouw bedrijf. Daarnaast blijft zelfs de IT business, naast de bits en bytes, ook gewoon mensenwerk. Wij proberen daarom mee te groeien met uw bedrijf en uw bedrijf te laten groeien dankzij ons inlevingsvermogen.

Bekijk de uitgebreide presentatie over ons DNA

Om u van de beste service te kunnen voorzien hebben wij ervaren medewerkers in dienst die weten waar ze het over hebben. Uit ons onderzoek bleken ‘kennis en kunde’, maar ook ‘creativiteit’ belangrijke kernwaarden te zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze specialisten met gepaste oplossingen komen, en helpen om die reden ook onze medewerkers zichzelf te blijven ontwikkelen. Door te blijven investeren in onze medewerkers kunnen we garanderen dat zij werk afleveren van een goede kwaliteit.

Naast de serieuze kant van het werk vinden wij ook dat ‘humor’ en ‘zelfspot/zelfreflectie’ een plek binnen ons bedrijf verdienen. We vinden het niet erg om af en toe eens kritisch in de spiegel te kijken. Wij doen ons werk met veel plezier en vormen een hecht team, waar ook humor aan te pas komt. Al met al zou u ons kunnen zien als nerds met karakter, maar ook als realisten met visie. Binnen de IT wereld weten wij goed onze weg te vinden, en wij hopen u dan ook van goede producten en diensten te kunnen voorzien.

Al met al staan onze gevonden kernwaarden borg voor duurzame, lange termijn relaties. Toch is ook CSN Groep een bedrijf dat eigenlijk nooit af is. We blijven werken aan verbeteringen en innovaties die moeten leiden tot meerwaarde voor onze relaties. Met ons DNA als borging geloven we echter dat we een fantastische basis hebben voor de toekomst.

Onze focus op uw IT, zodat u zich kunt focussen op uw bedrijf

Voor meer informatie bel ons op +31 88 999 0900 of email ons op info@csngroep.nl Maak een vrijblijvende afspraak

Laatste nieuws

Laatste blog

Academy

Onze partners