De online werkplek maakt flexibel werken mogelijk

Op alle devices, op elk moment, op elke locatie en met elke applicatie

Flexibel werken

‘Work is not a place’, horen we tegenwoordig steeds vaker. We werken niet meer op één vaste plek, maar vanaf vele verschillende locaties en ook verschillende apparaten. Medewerkers werken buiten kantoor op hun mobiele devices of eigen laptops. Mede hierdoor krijgt IT steeds meer te maken met de uitdagingen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen.

De Online Werkplek is de oplossing! De CSN (VDI) Online Werkplek zorgt voor een draagbare, beheersbare, altijd actieve en verbonden werkomgeving die u altijd en overal kunt benaderen. 

Wat is een online werkplek?

Een online of mobiele werkplek is een gepersonaliseerde omgeving die altijd aan staat en altijd verbonden is. Werknemers nemen hun online werkplek mee tijdens hun werk op diverse apparaten, locaties en netwerken.

Met de CSN Online Werkplek kunt u - zonder grote investeringen in hard- en software - werken in uw eigen IT-omgeving die via internet altijd toegankelijk is. De eindgebruikers kunnen overal veilig inloggen en beschikken over hun werkplek, het Microsoft Office-pakket, uw bedrijfsapplicaties en de data. Deze flexibiliteit verhoogt de productiviteit.

Met de CSN Online Werkplek wordt uw IT budgetteerbaar, omdat de kosten vooraf bekend zijn. U komt niet voor verrassingen te staan en ontvangt geen onverwachte facturen. Groei en krimp worden snel opgevangen en verwerkt in uw maandelijkse factuur. U betaalt alleen voor het daadwerkelijke verbruik. Daarin is deze oplossing uniek.

CSN Groep combineert leer- en productiviteitsapps, desktops, bestanden en diensten op een veilige werkplek die op maat te maken is voor elke afdeling of divisie. Op deze manier wordt de online werkplaats uw persoonlijke werkomgeving.

Wij bouwen voor u een werkplek die past als een maatpak met precies die applicaties die uw medewerker nodig heeft.

Next Generation

De volgende generatie online werkplek dient zich aan. Naast HD Youtube en Adobe toepassingen worden ook de reguliere (office) applicaties steeds grafischer. Onderzoek toont aan dat applicaties in de afgelopen 5 jaar ca. 50% meer grafische ondersteuning vragen. Microsoft Windows 10.2 maakt gebruik van DirectX 12. Dit heeft een direct gevolg voor de online werkplek maar ook VDI omgevingen. Grafische ondersteuning wordt ook noodzakelijk voor deze werkplekken. 

CSN Groep biedt deze online werkplekken met grafische ondersteuning in 4 smaken. 1 voor office toepassingen en 3 verschillende voor CAD en BIM toepassingen. 

Nederlandse datacenters

Uw data wordt opgeslagen op de servers van twee Nederlandse datacenters. Waarom twee? Op deze manier is er altijd een back-up van uw data beschikbaar! Doordat uw data in Nederland wordt opgeslagen, is deze onderhevig aan de Nederlandse wet- en regelgeving. 

Voordelen van de Online Werkplek van CSN Groep

  • Werken zoals op kantoor met uw vertrouwde programma’s.
  • Uw data is 100% veilig door cloudopslag in twee Nederlandse datacenters.
  • Windows werkplek met Microsoft Office.
  • De beste beveiliging tegen malware en virussen.
  • Uw eigen bedrijfskritische applicaties zoals Office CRM, ERP en zelfs 2D en 3D CAD/BIM applicaties.
  • Geen gedeelde omgeving, maar uw eigen, op maat gemaakte omgeving. 

Case: Volkskredietbank kiest voor een Online Werkplek van CSN Groep 

  • "Door de online werkplek hebben we een nieuwe, stabiele IT-omgeving, maandelijkse flexibele kosten op basis van werkelijk gebruik en geen eigen beheer meer."
  • De Volkskredietbank (VKB) heeft gekozen voor 70 online werkplekken van CSN Groep. Hierdoor kunnen de medewerkers van elke plek vanaf elke smart device online inloggen op hun online werkplek. Hierbij is per gebruiker vastgesteld welke applicaties zij willen gebruiken. De 100% datagarantie van CSN Groep was daarbij essentieel.

Meer weten over de online werkplek?

Bel Michiel van Bergen op 088 999 09 12 of mail naar m.bergen@csngroep.nl