<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Office 365

Zonder cloud tel je niet mee. “Dat zien wij écht anders,”

Office 365

De notulen van een vergadering typen in Word of uw werkuren noteren in een Excel-bestandje en deze vervolgens opslaan in de cloud… Office 365 pakket is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven.

Office 365 is een verzameling van diverse internetdiensten: online diensten in de vorm van applicaties maar ook zeker de offline diensten zoals Microsoft Word of Excel. De offline applicaties op de PC zijn vergelijkbaar met het kantoorpakket Microsoft Office, maar het verschil is dat u met Office 365 altijd toegang heeft tot de meest recente versies.

Online Office 365 diensten

Het aanbod van de internetdiensten is gebaseerd op de bestaande software van Microsoft. Het voordeel van de online diensten van Office 365, is dat de software niet op elke computer apart in de organisatie geïnstalleerd hoeft te worden. Office 365 maakt gebruik van servers die door Microsoft geïnstalleerd en beheerd worden. Het is een typisch voorbeeld van cloud computing, waardoor Office 365 als online dienst op elk moment, op elke locatie vanaf elke device geopend kan worden.

Wij helpen u verder

CSN Groep helpt u graag met implementeren van de Office 365 software, zodat flexibel werken voor de medewerkers in uw organisatie nog gemakkelijker wordt gemaakt. Met Office 365 creëert u de ideale online werkplek die optimaal beveiligd is.

New Call-to-action

Philip Grundmeijer

Onze partners