<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

NVIDIA Partner

Partners

NVIDIA

CSN Groep is gecertificeerd Cloud Service Provider van Nvidia en biedt pay-by-use grafische werkplekken vanuit een Nederlands datacenter.

Voor onze virtualisatie oplossingen waar veel rekenpower voor nodig is maken wij gebruik van de grafische rekenkracht van NVIDIA. NVIDIA levert met haar GRID kaarten genoeg rekenkracht om zelfs CAD, BIM en GIS applicaties te virtualiseren. Als u op zoek bent naar een Nederlandse NVIDIA partner dan bent u bij CSN Groep aan het juiste adres.

Over NVIDIA

NVIDIA is wellicht de bekendste fabrikant van computerhardware op het gebied van grafische kaarten. De grafische kaarten van NVIDIA staan bekend om een grote rekenkracht. Fabrikanten zoals HPE en Dell vertrouwen op de grafische rekenkracht (vGPU) van NVIDIA voor hun performance workstations. Wij, bij CSN Groep, vertrouwen op NVIDIA voor onze virtualisatie oplossingen.

Klantcases met NVIDIA

EversPartners

Ingenieursbureau kiest voor de desktop virtualisatie oplossing van CSN Groep (VDI) en biedt ontwerpers en tekenaars AutoCAD en Revit aan op virtuele desktops, met goede performance en verlaging van de totale beheerinspanning. De oplossing is powered by NVIDIA vGPU.

CCM Centre for Concepts in Mechatronics

CCM heeft er voor gekozen om de vGPU technologie toe te passen van NVIDIA voor de virtualisatie van hun zware grafische CAD applicaties. Met deze techniek kan de K2 kaart in 2, 4, 8 of 16 stukken verdeeld worden. Deze vGPU profielen worden samen met een aantal vCPU’s en memory toegekend aan een VM.

Academy

Zembla: hacken voor dummies
Infographic Hyper-Convergence
Video BIM in the Cloud bij TBI

Onze partners