mrt 1

FD Mediagroep implementeert SentinelOne -  Next-Generation Endpoint Protection

De FD Mediagroep, bekend van onder andere Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio, gaat SentinelOne next-generation Endpoint Security inzetten voor ruim 600 devices.
   

 
 

Lees meer
jan 11

Nauwere samenwerking CSN Groep en X-ICT

CSN Groep en X-ICT hebben de intentie uitgesproken om in de toekomst nauwer samen te werken. De diensten die beide bedrijven leveren zijn complementair. Waar CSN Groep haar klanten voorziet van IT functionaliteit door het leveren van managed diensten en hybride infrastructuren, levert X-ICT de inrichting van computerruimtes en datacenters inclusief bekabeling en monitoring.

Lees meer
dec 20

CSN GROEP ondersteunt Mirjam Pol in Dakar Rally

Mirjam Pol, de eerste en enige Nederlandse vrouw die ooit meedeed aan deze prestigieuze en zware Rally, maakt na zeven jaar haar comeback op de motor in de Dakar Rally. Deze wordt vanaf 6 tot en met 20 januari 2018 gereden in Peru, Bolivia en Argentinië.

Lees meer
dec 13

CSN Groep implementeert nieuwe Aruba netwerkomgeving bij Melanchthon Christelijke Scholengemeenschap

Melanchthon was op zoek naar een strategische IT partner die vanuit een heldere visie voor 10 locaties een netwerk en security oplossing kan implementeren. Dagelijks maken duizenden leerlingen en leerprofessionals gebruik van het netwerk, naast de vele iOT devices. In januari 2018 zal worden begonnen met de eerste vestiging, de nieuwbouwlocatie Schiebroek. De uitrol naar de overige 9 vestigingen zal aansluitend plaatsvinden.

Lees meer
nov 9

Fortinet blijft scoren op high-performance security voor IT infrastructuren!

NSS labs onderzocht negen marktleiders op het gebied van Next Gen Intrusion Prevention (NGIPS) en valideerde hen op security effectiveness, performance en total cost of ownership (TCO). Naar aanleiding van dit onderzoek wordt de FortiGate 600D van Fortinet aanbevolen als product met de hoogste Security Effectiveness en TCO per Protected Mbps.

Lees meer
okt 19

Met ingang van 23 Oktober zijn wij verhuisd

Na exact 21 jaar aan de Fokkerstraat 7 in Leusden gehuisvest te zijn geweest, gaan wij verhuizen.

Lees meer
jun 21

CSN Groep is HPE Composable Infrastructure Partner of the Year

Hewlett Packard Enterprise heeft tijdens Reimagine 2017 de ‘Composable Infrastructure Partner of the Year Award 2017’ uitgereikt aan CSN Groep.

Lees meer
jun 2

Storing British Airways veroorzaakt door monteur die stroom uitschakelde

Bron: nu.nl

De computerstoring bij British Airways is veroorzaakt door een monteur die per ongeluk de stroom heeft uitgeschakeld tijdens werkzaamheden.

Lees meer
jun 1

Hoeveel vakantiedagen heeft uw IT?

Hoeveel vakantiedagen heeft uw IT? – CSN Summer FlexSupport biedt uitkomst

Lees meer
mei 23

CSN Groep breidt security portfolio uit met Incapsula Cloud WAF

CSN Groep heeft haar security portfolio strategisch uitgebreid met de Cloud Web Application Firewall dienst van Incapsula. Met een wereldwijd Cloud platform in meer dan 32 datacenters en een totale capaciteit van meer dan 3 Terabyte per seconde is het Incapsula netwerk bij uitstek geschikt om websites effectief te beschermen, ongeacht hun locatie.  Al meer dan 100.000 organisaties maken succesvol gebruik van deze dienst. 

Lees meer
mei 16

CSN Groep trots op partnership met SentinelOne

CSN Groep is verheugd te kunnen melden dat we een strategisch partnership zijn aangegaan met marktleider in Next Generation Advanced Endpoint Protection (AEP), SentinelOne.

De markt van Next Generation AEP is volop in ontwikkeling. Na een grondige marktanalyse en ruim een jaar van uitvoerig testen en evalueren van verschillende Next Generation AEP’s, zijn we ervan overtuigd dat we met SentinelOne de meest effectieve, schaalbare en beheersbare oplossing in huis hebben. Deze keus wordt bevestigd door zowel Gartner (2017: most visionary) als NSS Labs (2017: most effective, lowest TCO), die SentinelOne de hoogst mogelijke waardering geven.

Lees meer
apr 20

Bevindingen Global Threat Landscape Rapport Fortinet

Fortinet maakt de bevindingen die voort zijn gekomen uit de FortiGuard Labs bekend in het nieuwe Global Threat Landscape Rapport. Onderzoekers van FortiGuard Labs doorzoeken het cyber landschap elke dag om nieuwe bedreigingen te ontdekken en effectieve tegenmaatregelen te ontwikkelen om meer dan 290.000 Fortinet klanten te beschermen.

Lees meer
feb 10

CSN Groep ontvangt Aruba gold partner status

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise Company, heeft CSN Groep officieel bevestigd als Aruba Gold partner als onderdeel van haar nieuwe partnerprogramma Partner Ready for Networking.

Lees meer
dec 22

CSN Groep introduceert Cohesity

Cohesity Logo.pngCSN Groep is als eerste leverancier in Nederland een partnership aangegaan met Cohesity, een innovatieve leverancier van hyperconverged second-tier dataprotectie. 

Lees meer
dec 20

Vrijdag 23 december vanaf 15:00 gesloten

Vrijdag 23 december is CSN Groep vanaf 15:00 gesloten. Dit betekent dat ons algemene nummer (088-999 09 99) vanaf dat moment niet bereikbaar is. Vanaf dinsdag 27 december (na de kerstdagen) zijn we weer normaal bereikbaar.

Lees meer
nov 28

CSN Groep schenkt Basisschool “De Kameleon” een programmeerbare Robot.

Programmeren, je kunt het niet jong genoeg leren.

Lees meer
nov 24

CSN Groep – Platinum Partner van Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Sinds vandaag mag CSN Groep de status  “HPE-Platinum Partner” voeren. Deze hoogst haalbare status is uitsluitend weggelegd voor partners die aan de hoogste eisen voldoen op het gebied van trainingen, certificeringen en gerealiseerde implementaties op het gebied van:

Lees meer
nov 10

MKB: €78.700 schade per IT-security incident

Uit onderzoek van cybersecuritybedrijf Kaspersky Lab blijkt dat Europese MKB bedrijven gemiddeld €78.700 aan schade leiden per IT-security incident. 

Lees meer
nov 8

Disaster Recovery Whitepaper nu beschikbaar

In de Disaster Recovery Guide geven wij u inzicht in de uitdagingen, behoeften, strategieën en de beschikbare oplossingen voor business continuity en disaster recovery (BC/DR), speciaal voor moderne, gevirtualiseerde omgevingen en de public Cloud.

Lees meer
aug 1

Disaster recovery voor iedereen

Snelle en geavanceerde Disaster Recovery nu bereikbaar voor iedereen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dagelijks worden ondernemingen getroffen door malware die een compleet netwerk plat leggen. Dagelijks maken medewerkers fouten met desastreuze gevolgen. En soms wordt een onderneming inderdaad getroffen door stroomuitval, brand of andere calamiteiten van buiten.

Lees meer
aug 1

Hoe veilig is uw IT omgeving?

Hoe veilig is uw IT omgeving? Wat gebeurt er eigenlijk op uw netwerk? Zijn er kwetsbaarheden waar u nog niets van weet? Veel ondernemingen hebben geen idee. Ze denken dat het ‘ goed’  geregeld is, totdat ze achterhaald worden door de feiten. Dan blijkt dat een behoorlijk deel van de medewerkers voornamelijk ‘recreatief’ aan het internetten is of dat malware uw netwerk geïnfecteerd heeft zonder dat u dat wist.

Lees meer
jul 25

Bezoek de Nvidia GPU Technology Conference met 20% korting

CSN Groep & CAD Services nemen deel aan de Nvidia GPU Technology Conference.

Lees meer
jul 13

Malware, een praktijkvoorbeeld van vandaag

Cybercriminelen worden steeds vindingrijker. Malware in de vorm van facturen is inmiddels een bekend fenomeen, maar de focus lijkt nu te worden verlegd naar andersoortige boodschappen, waaronder sollicitatiemails.

Lees meer
jul 8

Wij zoeken Servicedesk Engineers (1e, 2e & 3e lijns) en meer!

Steeds meer bedrijven vertrouwen ons hun IT toe. Daarom zijn wij op zoek naar onder andere Servicedesk Engineers (1e, 2e en 3e lijns).

Lees meer
jul 5

Is uw back-up data veilig?

Heeft u nog de beschikking over uw data na een ernstige calamiteit op uw IT locatie?

Lees meer
jun 9

Veilig mailen met SecureMail Advanced

De CSN SecureMail dienst is sinds jaar en dag een bewezen oplossing voor het filteren van ongewenste email en virussen op basis van het clean-pipe principe. Alleen gewenste email moet uw netwerk bereiken. Ongewenste berichten moeten reeds verwijderd zijn voordat ze uw kostbare bandbreedte en resources verbruiken.

Lees meer
mei 27

CSN Groep genomineerd voor HPE Converged Partner of the Year


hp-enterprise-logo_hi_edited-1-100588811-primary.idge.jpgDe nominaties voor de HPE Partner Awards zijn bekend. CSN Groep is dit jaar genomineerd voor HPE Converged Partner of the Year. Op basis van verschillende onafhankelijke criteria en op voorspraak van medewerkers van Hewlett Packard Enterprise dingt CSN Groep mee naar deze award.

Lees meer
apr 26

Nvidia introduceert met M60 grafische kaart nieuwe technologie (GRID 2.0)

Nvidia is marktleider in de markt voor grafische kaarten die het mogelijk maken om zware grafische applicaties zoals 3D CAD en BIM in een VDI omgeving te draaien. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om deze applicaties op ieder device en iedere locatie te draaien. 

Nvidia heeft recent de M60 (Maxwell) grafische kaart op de markt gebracht. Deze kaart zal de huidige K2 kaarten op termijn vervangen.

Lees meer
apr 15

CSN doneert 4x4 aan Stichting 2BAB

CSN Groep kreeg in december 2015 een aanvraag van 2bab.org voor het doneren van een 4x4 Jeep. Na een korte zoektocht kregen wij de kans om een Mercedes G230, een voormalig Marechaussee voertuig, te kopen. De auto was spik en span en kon direct op transport via Rotterdam naar Gambia. Inmiddels is de auto aangekomen in Jinack en zit er een NGO nummerplaat op. CSN Groep wenst de stichting 2BAB veel plezier met dit “werkpaard”.

Lees meer
mrt 4

CSN Groep ontvangt award best gelezen artikel

CSN Groep ontving op woensdag 24 februari de award voor het best gelezen artikel van One4Marketing. Het artikel ter promotie van de vacatures is in anderhalve maand meer dan 700 keer gelezen en meer dan 63% van de views kwam binnen via social media.

Lees meer
mrt 2

Stroomstoring duurt gemiddeld 5 kwartier

Gemiddelde stroomstoring duurt kleine vijf kwartier
Uit de in opdracht van de netbeheerders door KIWA en Movares Energy geanalyseerde cijfers blijkt, dat een gemiddelde elektriciteitsstoring 75,3 minuten duurt.

Lees meer
feb 18

Waarschuwing! cryptolocker ransomware

 RANSOMWARE  – Een goede back-up is cruciaal voor uw bedrijfscontinuïteit

Lees meer
feb 10

Opvolger K2 GRID kaart: meer gebruikers per GPU

Lees meer
jan 8

Benut jouw talent in 2016: check de uitdagende vacatures bij CSN Groep

Wij zijn lekker druk met leuke, uitdagende projecten en daarom op zoek naar nieuwe collega's die onze teams komen versterken. Wij zoeken collega's voor onze locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Groningen.

Lees meer
okt 2

Fortinet introduceert cloudbeheerde wifi-oplossing

Fortinet leverancier van cyberbeveiliging, kondigt vernieuwingen aan in het cloudgebaseerde beheersysteem FortiCloud en een nieuwe reeks cloudbeheerde draadloze toegangspunten (wireless access points, AP's).

Lees meer