Video BIM in the Cloud bij TBI

TBI is een groep van ondernemingen die met elkaar en met hun klanten en partners de leefomgeving van de toekomst maken. Bij de TBI-ondernemingen werken mensen die zich onderscheiden door technisch vakmanschap, ondernemerschap, innovatiekracht en samenwerking op het gebied van Techniek, Bouw en Infra.

Integraal samenwerken tussen de ondernemingen en met partners in de bouwketen is voor TBI van essentieel belang voor het bieden van toegevoegde waarde aan de klant. Ervaring leerde dat er vier aspecten zijn die een belangrijke rol spelen bij grote integrale projecten: data moet snel en overal toegankelijk zijn, software en devices moeten efficiënt gebruikt worden, centraal IT-beheer (binnen of buiten de organisatie) is gewenst en CAD moet gevirtualiseerd zijn.

Om dit alles te realiseren besloot TBI om experts in te schakelen. Eén aanspreekpunt had de voorkeur, en daarom koos het bedrijf voor CSN Groep.

Bekijk hieronder de integrale opname van de presentatie van Jeroen Pat, Informatiemanager TBI kennisLAB voor BIM & Systems engineering, over het traject van BIM in the Cloud bij TBI, de valkuilen en de voordelen. De opname is gemaakt tijdens het jaarlijkse kennisevent van CSN Groep: CSN Academy.

Ga er wel even voorzitten. De video duurt ruim 42 minuten. Maar daarna bent u helemaal op de hoogte van de klantcase, de voordelen van BIM in de Cloud en de valkuilen van het traject.

Whitepaper: Lesson learned en klantcase TBI

In de markt zijn al diverse partijen overgestapt op CAD of BIM in de cloud. Op basis van deze marktervaring hebben wij samen met onze relatie TBI vijf ‘lessen’ opgesteld waarop u kunt letten als u een dergelijk virtualisatieproject ingaat. In de whitepaper leest u ook over de ervaringen van TBI over werken met BIM vanuit een gevirtualiseerde omgeving.

Download whitepaper & klantcase

Bericht delen: