<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

IT Support en beheer

IT dienstverlening

Uw IT-support en -beheer is bij CSN Groep in goede handen. U kunt bij ons terecht voor werkplekbeheer, systeembeheer en servicedeskmedewerkers.

Proactief beheer

Wij beheren uw IT proactief. Denk hierbij aan het tijdig uitvoeren van software updates, beveiligingsupdates, patches, controle op virussen en spyware/malware. Onze specialisten zorgen voor een optimale IT-ervaring met maximale performance en beschikbaarheid.

Beheer met focus

De dienstverlening van CSN groep richt zich op de volgende IT-thema’s:

De thema’s zijn in meer of mindere mate te verdelen in gebruikers- en IT-beheer thema’s. De gebruiker wil:

De gebruiker trekt aan de bel als hij geen toegang heeft tot zijn data als zijn (online) werkplek niet beschikbaar is of een traag netwerk ervaart.

Aan de IT kant zijn het de thema’s:

Als een gebruiker ergens geen toegang toe heeft, dan kan de beheerder dat met de juiste beheer tools snel oplossen. Door optimalisatie is de beheerder in staat de gebruiker een goede performance te geven. En door slim om te gaan met de toepassingen beschikt iedereen over de juiste applicaties.

Onze beheer- en supportmedewerkers zetten zich dagelijks in om de gebruiker een goede performance te geven en de beheerder te ontzorgen in zijn dagelijkse IT-werkzaamheden.

Onze focus op uw IT

Voor meer informatie +31 88 999 0999 of info@csngroep.nl Klik hier om een afspraak te maken

Laatste nieuws

Laatste blog

Academy

Onze partners