<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

IT SECURITY beheer

De noodzaak van IT-security wordt vaak onderschat: meestal moet het eerst goed misgaan..

IT Security beheer

Het beveiligen van uw netwerken is van groot belang. CSN Groep ondersteunt u en uw IT-afdeling graag met security beheer.   

Beveiliging van uw netwerken

Veel managers en CEO’s staan niet stil bij de beveiliging van netwerken binnen hun organisatie. Als wij de vraag stellen “Hoe staat het ervoor met uw beveiligingsbeleid?” dan zijn antwoorden zoals “Wij zijn goed beveiligd” en “Wij hebben nooit last van virussen” zeer gebruikelijk.

Managers en CEO’s hebben vaak wel andere zaken aan hun hoofd en vertrouwen erop dat de IT-afdeling zaken als deze voor haar rekening neemt. Als de beveiliging van de netwerken goed geregeld is, dan is er ook geen reden om je zorgen te maken en zijn bovenstaande uitspraken allemaal terecht.

In veel gevallen is het echter zo dat de ICT-infrastructuur misbruikt kan worden als deze niet voldoende beveiligd is tegen online bedreigingen zoals malware en virussen. Stelt u zich eens voor, dat binnen een paar muisklikken uw betrouwbare informatie van uw organisatie zomaar op straat ligt of met één simpel virus al uw belangrijke geschiedenis gewist kan worden… Dat is wel het laatste wat u wilt! Om er zeker van te zijn dat de beveiliging van uw draadloze netwerken, mobiele apparatuur en serverbeheer goed is geregeld, is aandacht voor netwerken (networking) van cruciaal belang.

Security beheer

Zoals u uit bovenstaande tekst heeft begrepen, is het van essentieel belang om uw netwerken optimaal te beveiligen. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet goed weet waar u moet beginnen. CSN Groep neemt graag uw zorgen uit handen en beheert al uw werkzaamheden op het gebied van security. We helpen u graag bij het beschermen van uw netwerken, zodat binnen de gehele organisatie veilig gebruik kan worden gemaakt van de netwerken.

New Call-to-action

securityFoto.png

Onze partners