<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

IT-Security-as-a-service

De noodzaak van IT-security wordt vaak onderschat: meestal moet het eerst goed misgaan..

IT Security-as-a-service

Het beschermen van uw netwerken tegen hackers en malware is ontzettend belangrijk. CSN Groep biedt IT security-as-a-service aan.

Bescherming van uw netwerken

Veel managers en CEO’s staan niet stil bij de beveiliging van netwerken binnen hun organisatie. Als wij de vraag stellen “Hoe staat het ervoor met uw beveiligingsbeleid?” dan zijn antwoorden zoals “Wij zijn goed beveiligd” en “Wij hebben nooit last van virussen” zeer gebruikelijk.

Managers en CEO’s hebben vaak wel andere zaken aan hun hoofd en vertrouwen erop dat de IT-afdeling zaken als deze voor haar rekening neemt. Als de beveiliging van de netwerken goed geregeld is, dan is er ook geen reden om je zorgen te maken en zijn bovenstaande uitspraken allemaal terecht.

In veel gevallen is het echter zo dat de ICT-infrastructuur misbruikt kan worden als deze niet voldoende beveiligd is tegen online bedreigingen zoals malware en virussen. Stelt u zich eens voor, dat binnen een paar muisklikken uw betrouwbare informatie van uw organisatie zomaar op straat ligt of met één simpel virus al uw belangrijke geschiedenis gewist kan worden… Dat is wel het laatste wat u wilt! Om er zeker van te zijn dat de beveiliging van uw draadloze netwerken, mobiele apparatuur en serverbeheer goed is geregeld, is aandacht voor netwerken (networking) van cruciaal belang.

Wij helpen u verder

CSN Groep helpt u graag bij het beschermen van uw netwerken, zodat binnen de gehele organisatie veilig gebruik kan worden gemaakt van de netwerken, zonder dat betrouwbare gegevens op straat komen te liggen.

Vanzelfsprekend beveiligen we uw netwerken optimaal tegen hackers en virussen en bovendien adviseren wij u graag over de security maatregelen die passen bij uw eisen en wensen. 

New Call-to-action

securityFoto.png

Onze partners