<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

NETWORKING & IT SECURITY

De noodzaak van IT-security wordt vaak onderschat: meestal moet het eerst goed misgaan..

Networking & IT Security

Door samenspel van techniek, de mensen en de organisatie zijn wij in staat om uw IT-security naar een hoger plan te tillen. Kom in actie voordat uw organisatie een virus oploopt. De noodzaak van IT security wordt vaak onderschat: meestal moet het eerst goed misgaan, voordat bedrijven in actie komen. Het kwaad is dan al geschied. De schade (denk aan imago-schade, datalekken en productiviteitsverlies) is aanzienlijk. 

Van technisch vraagstuk naar directiegesprekspunt

David Schaap is security specialist bij CSN Groep en houdt zich al 15 jaar bezig met security vraagstukken. Hij weet als geen ander dat IT-security een onderdeel is van een groter geheel. “IT-beveiliging is naast een technisch vraagstuk, vooral een directiegesprekspunt.” 

IT Security: een kat en muisspel

Vanuit zijn bedrijfskundige achtergrond weet David de vertaalslag te maken van bedrijfsprocessen naar risicoanalyses en passende maatregelen. “IT-security is een continu proces. Het is een kat en muisspel tussen kwaadwillenden en onze relaties. Wij ondersteunen hierbij. Het hebben van een antiviruspakket en een firewall biedt op zichzelf namelijk geen garantie.”

Up-to-date expertise

David begrijpt heel goed dat organisaties zelf geen dedicated mensen in dienst hebben die IT-security volledig beheersen. “Wij hebben deze mensen wél. Vanzelfsprekend volledig up-to-date.”

Pragmatische oplossingen

CSN Groep is sterk en ervaren in security en biedt pragmatische oplossingen die risico’s minimaliseren. “Aangezien CSN Groep van oorsprong komt uit het ontwerpen en implementeren van IT-infrastructuren (on-premise, cloud en hybride) kunnen wij de IT-infrastructuur oplossing naadloos integreren in iedere omgeving.”

Zorgeloze IT

“Geen situatie of gebruikersgedrag is gelijk. Daardoor zijn wij continu aan het strategiën. Iedere dag kunnen nieuwe virussen ontstaan. Toch weten wij de slapeloze nachten te beperken en de kans op een zorgeloze IT zo groot mogelijk te maken.”

Call to action persona David.jpg

U kunt mij ook bellen op 088-9990968 of mailen via d.schaap@csngroep.nl 

Onze partners