<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Infra Solutions

IT-infrastructuur is het kloppend hart van uw bedrijf

IT-infrastructuur

Op papier klinken plannen als een klok. In de praktijk loopt het toch vaak anders. Dat is nu eenmaal de wereld van IT. Juist daarom kiest u voor CSN Groep. Omdat u een partner zoekt met betrouwbare professionals die zich verplaatsen in úw situatie. Die daadwerkelijk voor u klaarstaan als u ze het hardst nodig heeft. Of het nu gaat om architectuur, implementatie of beheer.

Passie voor IT

IT-infrastructuur is niet alleen het kloppend hart van uw bedrijf, het is tevens de passie van IT-infrastructuur specialist Manuel Speksnijder. Hij werkt meer dan 10 jaar voor CSN Groep en heeft al heel wat succesvolle IT-projecten op zijn naam staan. “Wij zijn met ons team sterk in de transitie van de oude wereld naar de nieuwe. We kijken samen naar úw vraag en zoeken voor úw situatie de beste oplossing.”

Flexibel opstellen

Een succesvolle IT is meer dan alleen techniek. “IT betekent menselijke verbinding maken, flexibel opstellen en communiceren. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. En waar we zelf niet in uitblinken, beleggen we bij een van onze samenwerkingspartners.”

Rust terugbrengen

“We zetten de IT-oplossing zorgeloos weg en blijven in gesprek, want zowel IT als uw organisatie zijn continu in beweging. Mocht u het even helemaal niet meer weten, dan staan wij er. Om de rust terug te brengen. Om het probleem op te lossen. U weer in business te krijgen.”

Vertrouwen voorop

CSN Groep doet zaken op basis van vertrouwen. “Als er nood aan de man is, lossen onze specialisten het op. Snel en goed. Daarna kijken we hoe een incident ontstaan is en hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden.”

Tevreden relaties

Deze aanpak heeft de afgelopen 20 jaar gezorgd voor veel tevreden relaties. Klanten zien ons als een waardevolle gesprekspartner die garant staat voor een zorgeloze IT. Wij zijn trots op onze klanten en zij zijn er trots op dat wij hun IT-infrastructuur verzorgen.”

Test Manuel 2.jpg

U kunt mij ook bellen op 088-9990973 of mailen via m.speksnijder@csngroep.nl 

Onze partners