<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HPE Platinum Partner

Partners

Hewlett-Packard

CSN Groep is één van de belangrijkste HP partners in Nederland. Voor de aankoop, implementatie, beheer en onderhoud van high-end storage en server oplossingen van HP bent u bij CSN Groep aan het juiste adres.

Over Hewlett-Packard

Hewlett-Packard (HP) is een van de grootste technologiebedrijven ter wereld. HP is bekend van een breed scala aan oplossingen als printers, laptop's, thin clients, servers, storage, netwerkcomponenten en managementsoftware. HP gaat door met het stimuleren van innovatie in haar kernmarkten, met een focus op cloud, veiligheid en big data.

HPE Platinum Partner

HPE Platinum PartnerCSN Groep is HPE Platinum Partner. Om deze accreditatie te kunnen behalen heeft CSN Groep een specifiek opleidingstraject gevolgd en is voldaan aan bepaalde criteria op het gebied van omzet, infrastructuur en expertise.

Dit betekent dat CSN Groep volledig zelfstandig kan ondersteunen bij de verkoop, implementatie, beheer en onderhoud van high-end storage en server oplossingen van HP zoals HP 3PAR, HP BladeSystems en HP Converged Infrastructure.

HP Converged Infrastructure

Het zelf ontwerpen, samenstellen en installeren van een complete IT-infrastructuur is een tijdrovende en uitdagende klus. Klanten zoeken daarom een universeel Converged Infrastructure platform dat hen de vrijheid en flexibiliteit biedt om snel oplossingen te implementeren voor hun bedrijfsbehoeften.

Het HP ConvergedSystem is een alles-in-een configuratie van server, storage en networking.

HP 3PAR Storage

HP heeft zijn aanbod van de 3PAR Storage uitgebreid en vernieuwd. Ook biedt HP meer data-importmogelijkheden met converged block-, file- en object-access en nieuwe snapshot-technologie die data beschermt en eenvoudiger laat beheren. HP speelt met 3PAR flash storage in op de sterke vraag naar mid-range systemen.

 

Laatste nieuws

Laatste blog

Academy

Onze partners