<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Fortinet partner

Partners

Fortinet

CSN Groep is gold partner van Fortinet. Fortinet is een wereldwijde leverancier van netwerk security appliances en marktleider in Unified Threat Management (UTM).

Om ons portfolio voor security oplossingen te verbreden hebben wij het bestaande partnerschap van Innosys met Fortinet overgenomen.

Fortinet-Gold-Partner-009864-edited 

FortiGate

FortiGate security platforms leveren ongeëvenaarde prestaties en beveiliging terwijl het de netwerk infrastructuur vereenvoudigt. Fortinet biedt verschillende modellen, van de FortiGate-30 serie voor kleine omgevingen tot de FortiGate-5000 serie voor grote bedrijven, service providers en carriers. De FortiGate platforms zijn geïntegreerd met FortiOS (operating system), FortiASIC processors en de laatste generatie CPU’s. Op deze manier biedt het uitgebreide, high-performance security.

FortiAnalyzer

De FortiAnalyzer serie van logging-, analyserings- en reporting appliances verzamelen veilig de log data van Fortinet devices en andere syslog-compatible devices. Een uitgebreid scala van eenvoudig op maat te maken rapporten stellen u in staat om te analyseren, rapporteren en archiveren van beveiligingsvoorvallen, data verkeer, web content en e-mail-data om zo te voldoen aan het compliance beleid.


FortiWiFi

De FortiWiFi™ serie van wireless security gateways voegt een ingebouwde 802.11 a/n/ac wireless access point toe aan de enterprise-level en multi-threat protection van FortiGate appliances.

FortiWiFi voorziet u van netwerk, content en applicatie bescherming voor zowel uw bekabelde als wireless netwerk zonder sancties op het gebied van performance, kosten of beheersbaarheid.


Fortiweb

FortiWeb web applicatie firewalls beschermen, balanceren en versnellen webapplicaties, databases en de informatie-uitwisseling hiertussen. Of u nu applicaties wenst te beschermen van een grote onderneming, service provider of cloud-gebaseerd provider netwerk, FortiWeb appliances reduceren de implementatietijd en vergemakkelijken het security beheer.


Fortimail

De FortiMail appliance-serie is een bewezen, krachtig messaging security platform voor iedere organisatie, van kleine bedrijven tot carriers, service providers en grote bedrijven.

De FortiMail is doelgericht ontwikkeld voor de meest veeleisende messaging systemen. De FortiMail appliances maken gebruik van de jarenlange ervaring van Fortinet in het beschermen van netwerken tegen spam, malware en andere messaging-gerelateerde bedreigingen.

De filter blokkeert spam en malware voordat het invloed heeft op het netwerk en het effect heeft op de gebruikers. De inspectie technologie voorkomt uitgaande spam of malware (inclusief 3G mobiel verkeer) zodat andere antispam gateways uw gebruikers niet blackliste


Fortimanager

Met FortiManager appliances kunnen Fortinet appliances (van een paar tot duizenden) centraal beheerd worden. Dit geldt voor FortiGate, FortiWiFi, FortiCarrier, FortiMail, FortiAnalyzer en virtuele appliances en ook voor de Forticlient endpoint security agents.

Het beheer en de controle van grote omgevingen wordt vereenvoudigd aangezien het mogelijk is om units en Forticlient endpoint security agents te groeperen in administratieve domeinen (ADOM).


FortiSandbox

De FortiSandbox Advanced Threat Detection appliances zijn ontworpen om de hedendaagse doelgerichte aanvallen die steeds vaker om traditionele verdedigingen heengaan en in netwerken terecht komen te identificeren. De FortiSandboxen bieden een robuuste bescherming en makkelijke, geïntegreerde uitrol tegen de beste prijs/performance.

FortiSandbox heeft een unieke Sandbox op twee niveau’s waarmee twee problemen aangepakt worden: het groeiende aantal technieken om vm-omgevingen te ontwijken en de almaar complexer wordende aanvallen waarvoor telkens grondigere inspectie nodig is. Organisaties kunnen FortiSandbox stand-alone of als uitbreiding van het bestaande FortiGate Network Security Platform en FortiMail Email Security Appliances uitrollen

FortiSandbox

Laatste nieuws

Laatste blog

Academy

Onze partners