Meer snelheid met de eVDI werkplek

van CSN Groep
Michiel van Bergen

Breng GPU prestaties naar uw virtuele infrastructuur

CSN Groep biedt, vanuit het datacenter BIT in Ede, online servers en grafisch geaccelereerde werkplekken. Deze zijn geoptimaliseerd voor 3D CAD toepassingen. De gebruikte architectuur is een combinatie van VMWare Horizon, Microsoft, Nvidia M60, Fortinet en HPE. Door gebruik te maken van SSD acceleratie en state-of-the-art infrastructuur bieden we een zeer hoge performance. De werkplek is op basis van ‘Bring your own license‘ Dit betekent dat de licenties voor de (CAD) applicaties zelf kunnen worden aangebracht. Dit kan door een eigen netwerklicentie te gebruiken of te 'huren' bij uw software leverancier. CSN Groep draagt zorg voor de juiste VMWare Horizon, Microsoft en Nvidia licenties. CSN Groep is gecertificeerd Cloud Service Provider van Nvidia.

Technische specificaties 3D Werkplek Platinum

De specificaties van de werkplek zijn volledig af te stemmen op uw behoefte. Vul het formulier op deze pagina in en wij nemen contact met u op om uw wensen en eisen te bespreken.

De werkplekken zijn inclusief:

  • Windows OS 
  • Antivirus software 
  • Back-up van de home directory
Nvidia Cloud Service Provider

Performance - Zonder limiet

Intensieve grafische verwerking wordt nu zelfs toegepast  binnen Windows 10, Office 2016, browsers, streaming video etc. Desktopvirtualisatie zonder grafische acceleratie kon tot dusverre nooit de gebruikerservaring leveren die overeenkomt met de fysieke PC's en werkstations.

NVIDIA GRID, en het 'graphics geaccelereerde data center ', maakt gebruik van NVIDIA GPU-technologie om elk werkstation, elke desktop en elke app te ondersteunen om de eindgebruiker een volledig gevirtualiseerde omgeving te kunnen bieden.

Flexibel - Overal GPU power

Tegenwoordig zijn graphics niet langer alleen van toepassing voor zware (CAD) programma's. Als de algemene vraag van applicaties naar GPU rekenkracht toeneemt, zal virtualisatie veel gebruikers dwingen om te kiezen tussen prestaties en mobiliteit.

NVIDIA GRID levert GPU prestaties voor uw gehele virtuele infrastructuur en bevrijdt zelfs de meest veeleisende grafisch gebruikers van hun vaste werkplek.

Focus - Meer tijd voor de belangrijke taken

Hoewel virtualisatie de meeste gebruikers overal en op elk apparaat toegang geeft, eisen sommige toepassingen nog steeds de rekenkracht van een werkstation. Als gevolg daarvan besteden IT-managers kostbare tijd aan de installatie en onderhoud van individuele software, hardware en storage.

NVIDIA GRID verandert dat: het centraliseren van zelfs de meest grafisch intensieve programma's zal het beheer en onderhoud drastisch vereenvoudigen, waardoor IT management eenvoudiger en kostenefficiënter wordt.

Kracht - Bescherm uw intellectueel eigendom

Te midden van een groeiende cybersecurity dreiging, moet u ervoor zorgen dat uw data wordt beschermd tegen diefstal of verlies ... zonder beperkingen in productiviteit.

NVIDIA GRID verbetert de algehele veiligheid. Ontwerpen, data en intellectueel eigendom worden centraal opgeslagen. Uw gegevens worden zo beschermd tegen inbreuk of schade, terwijl real-time samenwerking volledig mogelijk is.

7 dagen gratis proberen?

Bel Michiel van Bergen op 088 999 09 12 of mail naar m.bergen@csngroep.nl