<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Dell EMC Partner

Partners

Dell EMC

Het nieuwe partnership met Dell EMC is een mooie toevoeging aan de andere  partnerships die CSN Groep. Dell EMC biedt hoogwaardige oplossingen voor het MKB en enterprise segment.

Over Dell EMC

Naast het produceren van personal computers (waarin zij een van de grootste ter wereld zijn) produceert Dell EMC ook servers, workstations, hardware, voornetwerken,  software, televietoestellen, monitoren en printers.

Ons partnership met Dell EMC

Dell EMC werkt liever samen met top bedrijven, dan dat zij concurreert met hen. Deze partnerships geven Dell EMC een uniek breed beeld in de computerwereld. Het partnership met Dell EMC is een mooie toevoeging aan enkele andere belangrijke partnerships die CSN Groep heeft.

Daarnaast biedt Dell EMC hoogwaardige oplossingen voor het MKB en enterprise segment. Met de producten van Dell EMC maken wij flexibeler werken mogelijk. Gebruikers kunnen schakelen tussen e-mails, telefonie, voicemail, instant messaging en videoconferentie. Naast de technische kennis die nodig is om dit te implementeren in de IT-structuur, bieden wij onze klanten ook ontzorging in het beheer hiervan.

Academy

Zembla: hacken voor dummies
Infographic Hyper-Convergence
Video BIM in the Cloud bij TBI

Onze partners