<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

CLOUD

Zonder cloud tel je niet mee. “Dat zien wij écht anders,”

Cloud

Zonder cloud tel je niet mee. “Dat zien wij écht anders,” zegt cloud-specialist, Reno Jansen. “De cloud is geen oplossing voor alles. Het is maar net welk doel u heeft. We gaan graag met u in gesprek wat voor de toekomst van úw bedrijf wijsheid is.”

Gerust hart

“Na 20 jaar ervaring heeft IT-infrastructuur voor ons geen geheimen meer. Voor élk IT-vraagstuk hebben wij een oplossing. Laat de techniek met een gerust hart aan ons over. Dan richten we ons samen op uw functionele eisen en wensen.”

Altijd dichtbij

Bij CSN Groep kiest u dus geen confectiepak. “Onze specialisten bieden u een maatpak. We meten uw maten tot op de centimeter nauwkeurig. Of u nu álle IT-zaken in huis haalt, voor de cloud kiest of voor een hybride oplossing: wij zijn dankzij onze vestigingen altijd dichtbij om u fysiek te ondersteunen. Dat vinden we belangrijk: er zijn als u ons nodig heeft."

Cloud is vertrouwen

“Als de cloud voor u (deels) de oplossing is, begeleiden we u hierin. Wij kennen de klappen van de zweep. Wij zorgen dat u altijd en overal de beschikking heeft en houdt over uw IT-omgeving. Natuurlijk veilig en compliant. We zien onszelf als een verlengstuk van uw bedrijf. Voelen ons verantwoordelijk. We buigen daarom mee met uw organisatie. Omdat wij doen waar wíj goed in zijn, kunt u zich intussen concentreren op úw werkzaamheden.

Persoonlijke touch

“Wegzetten, meedenken, aanvullen en inleven, dát is wat we doen. Ons bevlogen team helpt u alsof het hun eigen bedrijf betreft. Zij staan voor u klaar. Altijd. Mijn collega’s krijgen er energie van om u weer op weg te helpen. Zij zetten alles op alles. Met een persoonlijke touch. Als u en ik op dezelfde manier in de wedstrijd zitten, komen we altijd samen tot een oplossing. Ook als zaken anders lopen dan gepland,” belooft Reno.

Call to action persona Reno.jpg

U kunt mij ook bellen op 088-9990964 of mailen via r.jansen@csngroep.nl 

Onze partners