<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Citrix Partner

Partners

Citrix

Citrix-oplossingen maken zakelijke mobiliteit mogelijk door beveiligde, persoonlijke workspaces die mensen directe toegang bieden tot apps, desktops, gegevens en communicatievoorzieningen op elk device, over elk netwerk en in elke cloud.

Citrix is marktleider op het gebied van mobile workspaces, en biedt met virtualisatie, mobility management, netwerken en cloud-diensten nieuwe manieren om beter te werken.

Over Citrix

Citrix wil staan voor een beter milieu, vrijheid en veiligheid.

  • Beter milieu
    Dit doen zijn onder andere door groene ICT aan te bieden. Zo hebben hun producten bijvoorbeeld minder koeling nodig. Ook door efficiënter gebruik te maken van de hardware en applicaties, kan ook het energieverbruik fors worden gereduceerd.

  • Vrijheid
    Met de oplossingen van Citrix krijgen werknemers een grote keuzevrijheid. Hierdoor ontstaat een gezonder en flexibeler bedrijf. Citrix is als ontwikkelaar van het ThinClient concept onmisbaar in professionele multivendor infrastructuren.

  • Veiligheid
    Tenslotte veiligheid; Citrix doet er alles aan om veiligheid te waarborgen. Bedrijfsdata vormt namelijk tegenwoordig het op een na belangrijkste kapitaal van elke organisatie; mensen komen op plaats 1.

Citrix Silver Partner

CSN Groep is Citrix Silver Partner. Dat houdt in dat wij gespecialiseerd zijn in het adviseren, implementeren en onderhouden van Citrix omgevingen. Hiervoor hebben wij meerdere gecertificeerde Citrix specialisten in dienst.

Laatste nieuws

Laatste blog

Academy

Onze partners