<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Cisco Partner

Partners

Cisco

Vanaf haar ontstaan heeft Cisco de toekomst van het internet vormgegeven door ongekende waarde en kansen te bieden aan haar klanten, werknemers en investeerders.

Over Cisco

Oorspronkelijk was Cisco gespecialiseerd in routers. Tegenwoordig produceert en verkoopt Cisco een grote variatie aan netwerkapparatuur voor bedrijven en telecombedrijven. Het bedrijf is vandaag de dag leider op het gebied van netwerken, server en storage solutions, en het transformeren van hoe mensen connecten, communiceren en samenwerken.

Cisco biedt een breed scala aan producten en netwerkoplossingen; zoals routers, firewalls, en switches.

Cisco Select Certified SMB partner

CSN Groep heeft de status Cisco Select Certified SMB partner. Onze medewerkers zijn minimaal op het niveau CCNP (Cisco Certified Network Professional) of CCNA (Cisco Certified Network Associate) gecertificeerd en hebben in de uitgevoerde projecten veel ervaring opgedaan op het gebied van netwerkdesign en het toepassen van security. Dit betekent dat ons team van Cisco deskundigen al onze klanten optimaal kan voorzien van advies, technische support en de beste voorwaarden.

Laatste nieuws

Laatste blog

Academy

Onze partners