<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

CAD & BIM in the Cloud

Hardware

Grafische rekenpower – NVIDIA GRID

De GRID-technologie van NVIDIA laat bedrijven profiteren van desktopvirtualisatie – de flexibiliteit,
beheersbaarheid en veiligheid – zonder iets af te doen aan de volledige pc-ervaring voor eindgebruikers en zonder te beknibbelen op grafische prestaties. Door snelle 3D-capaciteit vanuit een server in het datacenter naar een virtuele desktop te brengen, bezorgt NVIDIA virtualisatie één van de belangrijkste missende componenten van een VDI-omgeving. Deze technologie is een van de drivers achter onze 3D CAD virtualisatie oplossing: CAD in the Cloud.

Schaalbare CAD virtuele CAD werkstations

NVIDIA biedt grafische kaarten voor Enterprise Server toepassingen aan onder de merknaam GRID, waarmee het bedrijf 
GPU’s en biedt hiermee een belangrijk component voor een geslaagde VDI infrastructuur. 

NVIDIA levert zijn GRID serverkaarten in vijf modellen: 

NVIDIA P40

De P40 is de nieuwste generatie server GPU’s. uitgerust met 1 Pascal GPU en 24GB aan GDDR5-geheugen om tot maximaal 24 VM’s aan te sturen. Met 3 kaarten in een rack server, ondersteunt de P40 tot 72 gebruikers per server. De P40 wordt door Nvidia aangeraden om in te zetten voor NVIDIA Quadro Virtual Data Center Workstation Software (Quadro vDWS) toepassingen.

NVIDIA M10

De NVIDIA GRID M10 heeft vier Maxwell 4 x mid level Maxwell GPU’s met 32GB aan GDDR5-geheugen, waarmee tot 64 virtuele machines tegelijkertijd aangestuurd kunnen worden. Met twee kaarten in een machine, ondersteunt de M10 tot 128 gebruikers per server. De M10 is ontworpen om zoveel mogelijk users te bedienen.

NVIDIA M60

De M60 daarentegen, komt met twee high-end Maxwell GPU’s en 16GB aan GDDR5-geheugen om tot maximaal 32 VM’s aan te sturen. Met twee kaarten in een rack server, ondersteunt de M60 tot 64 gebruikers per server. De M60 biedt de aangesloten gebruikers maximale grafische prestaties. Deze nieuwe generatie chips in staat is met grotere framebuffers te werken.

NVIDIA M6

De M6 heeft één high-end Maxwell GPU met 8GB aan GDDR5-geheugen en is bedoeld voor blade servers

NVIDIA P6

De P6 heeft één high-end Pascal GPU met 16GB aan GDDR5-geheugen en is bedoeld voor blade servers

Alle ondersteunde Hardware:

http://www.nvidia.com/object/grid-certified-servers.html

http://hcl.xensource.com/gpus/

https://www.vmware.com/resources/compatibility/search.php?deviceCategory=vdga

New Call-to-action 

VDIFoto_links.png

Onze partners