<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Aruba Networks Partner

Partners

Aruba Networks

CSN Groep is één van de "Gold Partners" van Aruba Networks Partners in Nederland. Aruba Networks levert een zeer uitgebreid portfolio voor zowel indoor als outdoor wireless WLAN toepassingen.


Over Aruba Networks

Aruba Networks, marktleider in wireless netwerken, heeft de Aruba Cloud gebaseerde Wi-Fi oplossing aangekondigd. Deze oplossingen combineert de hoogste performance en betrouwbaarheid van Wi-Fi netwerken met de eenvoud van cloud management.

De nieuwe cloud gebaseerde management oplossing in combinatie met Aruba Instant Access Points (IAP’s) zorgt voor centraal cloud management van acccess points zoals zero-touch uitrol, remote monitoring en trouble-shooting.  Met deze oplossing biedt Aruba Networks een best-in-class Wi-Fi oplossing gebaseerd op de allerbeste wireless technologie gecombineerd met de eenvoud van cloud management.


HP en Aruba Networks

HP is eigenaar geworden van Aruba. De directies van beide bedrijven hebben ingestemd in de overname. De hoofdvestiging van Aruba is gevestigd in Sunnyvale in de Amerikaanse staat Californië.

Aruba Networks heeft achttienhonderd mensen in dienst en zette in 2014 ongeveer 729 miljoen dollar om. Auruba profiteert van de toenemende vraag naar draadloze netwerkapparatuur die wordt ingegeven door het groeiende gebruik van mobiele apparatuur. Het levert onder meer aan hotelketens, universiteiten en winkelcentra.

Laatste nieuws

Laatste blog

Academy

Onze partners