CSN Groep breidt security portfolio uit met Incapsula Cloud WAF

incapsula-logo.pngCSN Groep heeft haar security portfolio strategisch uitgebreid met de Cloud Web Application Firewall dienst van Incapsula. Met een wereldwijd Cloud platform in meer dan 32 datacenters en een totale capaciteit van meer dan 3 Terabyte per seconde is het Incapsula netwerk bij uitstek geschikt om websites effectief te beschermen, ongeacht hun locatie.  Al meer dan 100.000 organisaties maken succesvol gebruik van deze dienst. 

David Schaap, CTO van CSN Groep:

“Web Application Firewalling (WAF) is voor veel organisaties een lastig thema. Alhoewel het belang van bijvoorbeeld een e-commerce website groot is en vaak een belangrijk deel van de bedrijfsomzet via een dergelijk platform gerealiseerd wordt, wordt vaak onvoldoende aandacht besteedt aan de beveiliging en beschikbaarheid van dat platform. Traditionele WAF oplossingen zijn vaak kostbaar en redelijk complex om te implementeren.

Daarnaast missen ze de flexibiliteit van de cloud. Ddos aanvallen worden steeds geavanceerder en omvangrijker, waarbij een dedicated WAF als snel niet meer toereikend is. Met het Incapsula Cloud WAF platform ondervangen we deze uitdagingen en bieden onze klanten in 1 keer een complete hoogwaardige bescherming voor hun websites, inclusief aanvullende mogelijkheden zoals content caching en load balancing. En dat alles zonder investeringen of complexe implementatie voor de klant.”

Incapsula Global Network Map.png