Nooit meer tape back-ups vervangen!

Dagelijks wisselen van tapes, defecte tape-units vervangen en back-up software updaten is verleden tijd. Het veiligstellen van kostbare data kan slimmer, eenvoudiger en veiliger.
Lees meer

Thuiswerk Security Tips

Er wordt massaal thuis gewerkt. Hierdoor lopen organisaties een verhoogd risico op malware, ransomware en dataverlies. Onze Security Consultant, Ivo van Ketten, geeft in deze videoreeks een aantal korte en praktische tips voor organisaties die met thuiswerken te maken hebben en de security willen verbeteren.
Lees meer

Thuiswerken prima! Maar wie regelt de back-up?

Nu veel mensen vanuit huis (samen)werken met de applicaties van Office 365, is het belangrijk om te weten dat er geen automatisch back-up wordt gemaakt van de Office 365 data. De risico’s hiervan behoeven geen verdere uitleg.
Lees meer

IAAS als alternatief voor Microsoft Azure met capaciteitsproblemen

In deze bijzondere tijd worden we gedwongen om ons aan te passen aan de omstandigheden. We zien dat bedrijven, waar het mogelijk is de werknemers thuis te laten werken, zich massaal hebben gestort op de implementatie van thuiswerkoplossingen. Doordat er nu wereldwijd en massaal thuis gewerkt wordt, ervaren Microsoft Azure gebruikers ...
Lees meer

Thuiswerken op een privé-computer. Hoe zit het met de beveiliging?

Veel organisaties hebben inmiddels ingeregeld dat hun medewerkers vanuit huis werken. Omdat niet iedere medewerker thuis de beschikking heeft over een door de organisatie beheerde pc of laptop, wordt ook veel vanaf thuiscomputers gewerkt.
Lees meer

Thuis samenwerken tijdens de Corona crisis met (gratis) Microsoft Teams

Door de Corona crisis zijn veel organisaties genoodzaakt hun medewerkers vanuit huis te laten werken. Microsoft Teams biedt de mogelijkheid om te chatten, schermen te delen, (video)meetings te houden en samen aan documenten te werken. De licenties zijn bij veel organisaties reeds in bezit omdat ze zijn inbegrepen in Office365 en Microsoft365 ...
Lees meer

Tijdelijke thuiswerkoplossing i.v.m. Covid-19

Het grootste wereldwijde work-at-home experiment in de geschiedenis. Zoals Bloomberg in dit artikel benadrukt, staan we waarschijnlijk op het punt om het grootste wereldwijde work-at-home experiment in de geschiedenis te beginnen. Mocht het zover komen dan heeft dit direct gevolgen voor uw bedrijfscontinuïteit en heeft u een strategie nodig voor ...
Lees meer

Bouw legt zich neer bij torenhoge faalkosten

Volgens een nieuwsbericht van Cobouw is het onbegrijpelijk dat de bouw zich neerlegt bij de hoge faalkosten. Dit nieuwsartikel is gebaseerd op onderzoek van de ABN Amro. Er wordt gesproken over een miljardenverspilling (faalkosten van minimaal 5%).
Lees meer

[Nieuwe dienst] De CSN Security QuickScan

De CSN Security Quickscan is een audit van de informatiebeveiliging door een Certified Information Systems Security Professional (CISSP). Deze scan vormt de basis voor het formaliseren van het securitybeleid.
Lees meer

CSN Groep Platinum Partner van Hewlett Packard Enterprise

De allerhoogste partnerstatus van HPE garandeert voor de klanten van CSN Groep een excellent kennisniveau van de oplossingen van Hewlett Packard Enterprise.
Lees meer