Thuiswerken op een privé-computer. Hoe zit het met de beveiliging?

Veel organisaties hebben inmiddels ingeregeld dat hun medewerkers vanuit huis werken. Omdat niet iedere medewerker thuis de beschikking heeft over een door de organisatie beheerde pc of laptop, wordt ook veel vanaf thuiscomputers gewerkt.
Lees meer

Thuis samenwerken tijdens de Corona crisis met (gratis) Microsoft Teams

Door de Corona crisis zijn veel organisaties genoodzaakt hun medewerkers vanuit huis te laten werken. Microsoft Teams biedt de mogelijkheid om te chatten, schermen te delen, (video)meetings te houden en samen aan documenten te werken. De licenties zijn bij veel organisaties reeds in bezit omdat ze zijn inbegrepen in Office365 en Microsoft365 ...
Lees meer

Tijdelijke thuiswerkoplossing i.v.m. Covid-19

Het grootste wereldwijde work-at-home experiment in de geschiedenis. Zoals Bloomberg in dit artikel benadrukt, staan we waarschijnlijk op het punt om het grootste wereldwijde work-at-home experiment in de geschiedenis te beginnen. Mocht het zover komen dan heeft dit direct gevolgen voor uw bedrijfscontinuïteit en heeft u een strategie nodig voor ...
Lees meer

Bouw legt zich neer bij torenhoge faalkosten

Volgens een nieuwsbericht van Cobouw is het onbegrijpelijk dat de bouw zich neerlegt bij de hoge faalkosten. Dit nieuwsartikel is gebaseerd op onderzoek van de ABN Amro. Er wordt gesproken over een miljardenverspilling (faalkosten van minimaal 5%).
Lees meer

[Nieuwe dienst] De CSN Security QuickScan

De CSN Security Quickscan is een audit van de informatiebeveiliging door een Certified Information Systems Security Professional (CISSP). Deze scan vormt de basis voor het formaliseren van het securitybeleid.
Lees meer

CSN Groep Platinum Partner van Hewlett Packard Enterprise

De allerhoogste partnerstatus van HPE garandeert voor de klanten van CSN Groep een excellent kennisniveau van de oplossingen van Hewlett Packard Enterprise.
Lees meer

Certified Information Systems Security Professional

Afgelopen weekend heeft Cees Doets, Manager Specials Projects, zijn certificering CISSP behaald. Na drie maanden studeren, drie boeken, 3500 pagina’s en een examen van drie uur mag hij zich officieel Certified Information System Security Professional noemen.
Lees meer

Ook Vicoma Engineering maakt gebruik van CSN Workspace!

 
Lees meer

Support vSphere 5.5 en vSAN 5.5 stopt

VMware beëindigt per 19 september 2018 de ondersteuning voor vSphere 5.5 en vSAN 5.5. Vanaf deze datum ontvangt u alleen nog ondersteuning bij vSphere 6.5 of hoger.
Lees meer

Linthorst Techniek kiest voor CSN Workspace

“Kostenreductie, meer flexibiliteit en vereenvoudiging van beheer waren de belangrijkste overwegingen om gebruik te gaan maken van de 3D CAD VDI oplossing van CSN Groep”, aldus Gert Ceelen, IT manager van Linthorst Techniek B.V. “Bovendien is ons intellectueel eigendom nu beter beschermd dan voorheen”
Lees meer