[Webinar] WiFi & beyond

In het webinar Wifi & Beyond neemt Robert van Kasteren u mee in de wereld van WiFi.
Het webinar zit vol met relevante informatie, tips en een heldere visie op de toekomst.

Webinar WiFi & Beyond 
Donderdag 6 juni
van 13:15 uur tot 13:45 uur

Inschrijven Webinar WiFi & Beyond

Waarvoor investeren in WiFi als 5G er aankomt?
Als 5G net zo snel is als WiFi, loont het dan om in Wifi te investeren of is 5G toereikend voor “onze” (zakelijke) day-to-day activiteiten?
 
Hoe zorg ik ervoor dat men op wifi dezelfde gebruikerservaring heeft als met een vaste LAN verbinding?
10 aandachtpunten voor een optimale WiFi performance!
 
De WiFi standaard nu en in de toekomst.
Zit er nog muziek in de WiFi standaard, met andere woorden wat zijn de laatste ontwikkelingen en wat kunnen we in de toekomst verwachten?
 
Het selecteren van Access Points.
Wat zijn de verschillen en hoe kunnen we de grote prijsverschillen verklaren?. De aandachtspunten bij de aanschaf/selectie van Access Points.

rvk

Over Robert van Kasteren:

Robert is ooit begonnen als Pre- & Aftersales Consultant bij Newspaper Electronic Cooperation (NEC), een bedrijf dat de redacties van lokale kranten automatiseerde. Eind tachtiger jaren is hij in dienst getreden bij het National Cash Register (NCR) en nauw betrokken geweest bij de introductie van PIN en Chip betalingen in Nederland. Na een korte uitstap in 2000 als Solutionspecialist bij B+P Computersystems heeft Robert Network2day opgericht, een bedrijf dat zich richtte op het ontwerpen, implementeren en onderhouden van complexe IP netwerken ten behoeve van data, voice en video toepassingen. In 2015 is heeft Robert dit bedrijf verkocht. Sindsdien is Robert werkzaam als Sales Consultant Networking voor CSN Groep.

Inschrijven Webinar WiFi & Beyond