[Webinar] Beveiligingsbewustzijn met KnowBe4

Hans Willemsen, legt uit hoe u uw organisatie beter kunt beveiligen door uw gebruikers te trainen. Hij zal een demonstratie van het platform geven en Best Practices met u delen die u kunt gebruiken om de beste resultaten te behalen.

Webinar Beveiligingsbewustzijn met KnowBe4 
Dinsdag 4 juni
van 13:15 uur tot 14:00 uur

Inschrijven Webinar Beveiligingsbewustzijn

Het informatiebeveiligingslandschap verandert continue. Phishing en pretexting aanvallen vertegenwoordigen nu meer dan 93% van alle inbreuken. De menselijke factor is nu het meest misbruikte element om toegang te krijgen tot gevoelige informatie die uw organisatie moet beschermen. Om ons te beschermen kunnen we niet langer alleen op technologie vertrouwen. We moeten alle beschikbare middelen in zetten om maximale veiligheid te garanderen. Hierbij is de mens een cruciale beveiligingsfactor. 

KnowBe4, de leverancier van 's werelds grootste beveiligingsbewustzijnstraining en gesimuleerd phishingplatform, stelt uw gebruikers in staat om elke dag slimmere beveiligingsbeslissingen te nemen. Dit webinar is gericht op organisaties van elke omvang en, iedereen die betrokken is bij de dagelijkse beveiliging van organisaties. Door continue Security Awareness Training aan te bieden, stelt u uw gebruikers in staat een krachtig onderdeel te zijn van de bescherming van uw organisatie. Ontdek wat het betekent om uw organisatie te beschermen door de Human Firewall in te zetten. 

Hans Willemse

Hans Willemsen, Regional Channel and Distribution Manager DACH & Benelux bij KnowBe4

Inschrijven Webinar Beveiligingsbewustzijn