NVIDIA ENTERPRISE INNOVATIONS DAY

Technologie ontwikkelt zich snel. Dit heeft impact op uw organisatie, want de klantbehoeften veranderen ook door technologische ontwikkelingen. Soms is het moeilijk om te zien waarop uw organisatie zich vervolgens moet richten.

enterprise-innovations-day-partner-newsletter-640x300px-@2x.jpg

CSN Groep en NVIDIA zijn er om u hierbij te ondersteunen. Als wereldleider op het gebied van AI (Artificial Intelligence), HPC (High Performance Computing) en GPU (Graphics Processing Untit) computing heeft NVIDIA de impact gezien die deze oplossingen kunnen hebben op klanten uit een breed scala van industrieën en weten we hoe we u kunnen helpen bij het aangaan van uitdagingen waarmee u te maken krijgt.

26 april in het Antropia Conference Centre in Driebergen, Utrecht.

De dag wordt gesplitst in ochtend- en middagsessies. s Ochtends zullen we u op de hoogte houden van de nieuwste NVIDIA oplossingen voor Professional Visualisation, Virtualisation, HPC, Artificial Intelligence en Automotive. We bespreken ook hoe GPU's de toekomst van Datacenters positief zullen beïnvloeden en hoe AI kan helpen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met enkele echte succesverhalen.

In de namiddag kunt u vrij kiezen tussen twee tracks - een gericht op C-Level executives en de andere op technische beslissers, technici, datawetenschappers en ontwikkelaars. Beide bieden zowel discussiemogelijkheden als diepgaande ínformatie. Wilt u een mix van sessies bijwonen en genieten van de voordelen van beide tracks, dan is dit ook mogelijk.

De thema’s zijn:  Professional Visualisation, Virtualisation, HPC, Artificial Intelligence en Automotive. Er worden technische sessie en C-level round tabels georganiseerd. De doelgroep is: C-Level executives en de andere op technische beslissers, technici, datawetenschappers en (product)ontwikkelaars.

De dag eindigt met een netwerkborrel waarbij u de dag nog eens kunt evalueren met uw collega’s.

Via onderstaande button kunt u zich inschrijven voor de NVIDIA Enterprise Innovations Day.

Inschrijven

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op de Enterprise Innovations Day.