BIM op de NVIDIA Enterprise Innovations Day 2019

Ontdek wat de hedendaagse computer technologie voor het BIM Proces kan betekenen op de NVIDIA Enterprise Innovations Day op 9 april in het Antropia Conference Centre in Driebergen, Utrecht. 

Technologie ontwikkelt zich snel. Dit heeft impact op de manier van werken van uw organisatie. Het blijft lastig om in te schatten op welke techniek uw organisatie zich moet richten in de toekomst. CSN Groep en NVIDIA zijn er om u hierbij te ondersteunen.

BIM NVIDIA Enterprise Innovations Day

Als wereldleider op het gebied HPC (High Performance Computing) en GPU (Graphics Processing Unit) computing biedt NVIDIA oplossingen die impact hebben op de IT binnen het BIM proces. Bij CSN Groep weten we hoe we u kunnen helpen bij het aangaan van de IT uitdagingen waarmee u te maken krijgt.

Interessante (BIM) sessies

BIM en TBI door Jeroen Pat, TBI.

TBI is een voorloper als het gaat om het toepassen van BIM. Hier valt veel praktijkkennis te halen. Jeroen geeft inzicht in de uitdagingen en oplossingen binnen het BIM proces bij TBI. Daarnaast zal Jeroen vertellen over de visie en toepassing van BIM binnen het TBI concern. 

BIM Workspace door Michiel van Bergen, CSN Groep.

BIM Workspace zorgt voor verkorting van de doorlooptijd en brengt de faalkosten van projecten omlaag. Michiel geeft een presentatie en live demonstratie van BIM Workspace, het IT platform dat integraal samenwerken echt mogelijk maakt. Michiel zal laten zien hoe organisaties vanuit een centrale IT omgeving, BIM toepassen in bouwprojecten met diverse onderaannemers.

VDI by Day, compute by Night door Johan van Amersfoort, ITQ.

Efficiënter omgaan met IT resources voor een lagere TCO (kosten van een computer: hardware, software, upgraden, onderhoud, en opleidingen) van een VDI platform. Johan vertelt over de verschillende taken die Nvidia kan uitvoeren. Overdag de VDI desktops draaien en ’s avonds HPC of compute workloads voor bijvoorbeeld, Deep Learning ondersteunen.

NVIDIA Virtual GPU Update door Jits Langendijk, NVIDIA.

Krijg inzicht in hoe de Virtual GPU-technologie bedrijven in staat stelt digitaal te transformeren. Jits brengt je volledig up-to-date over de nieuwste functies van NVIDIA Virtual GPU.

Quadro door Jean-Pierre van Gastel, Autodesk Media & Entertainment.

Quadro technologie helpt om de productiviteit te verbeteren en doorlooptijden te verkorten. Het verkorten van rendertijden waardoor sneller de juiste informatie aangeboden kan worden is hier een voorbeeld van. Jean-Pierre vertelt over het belang van de Quadro technologie voor de Autodesk oplossingen. Oplossingen van CAD graphics t/m machine learning based denoising van renders op basis van de NVIDIA RTX technologie.

Aanmelden NVIDIA Enterprise Innovations Day