[Webinar] Zorgeloos werken met Microsoft 365

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Bedrijven, en dus ook zorgorganisaties, moeten zich continu aanpassen om het hoofd te bieden aan alles wat op hen af komt.  Het tekort aan zorgprofessionals, het toenemende aantal ouderen met een zorgvraag, de veranderende zorgbehoefte van de mensen en het feit dat mensen langer thuis wonen en ook thuis ...
Lees meer

BIM Roundtable | Dinsdag 8 september

Op dinsdag 8 september organiseren we weer een real life roundtable voor en door collega's die zich bezig houden met het BIM proces.
Lees meer

[Webinar] BIM & CAD Workspace | NVIDIA Innovation Days

Tijdens de NVIDIA Enterprise Innovation Days geeft Michiel van Bergen een webinar over alle ins en outs van cloud werkplekken voor de maak- en bouwindustrie.
Lees meer

[Webinar] digitale transformatie en Microsoft 365

In de IT van organisaties vindt momenteel een grote transformatie plaats. Steeds meer applicaties worden als SaaS aangeboden en bedrijven moeten hierdoor digitaal transformeren. Ook Microsoft anticipeert op deze transformatie. Microsoft 365 ondersteunt bedrijven die willen starten met de digitale transformatie. In dit webinar zullen Manuel ...
Lees meer

BIM IT event met Strukton Worksphere en Linthorst Techniek

Een interactieve middag voor en door collega's actief in het BIM proces. Wanneer: 26 november 2019 Waar: Bit-MeetMe, Ede
Lees meer

[Webinar] Flexibel Microsoft Licentiebeheer

Uw Microsoft licenties, flexibel en altijd op maat! Gaat u de uitdaging met Salih aan?
Lees meer

[Webinar] Endpoint Protectie met SentinelOne

Bert Zefat, Technisch Consultant van CSN Groep laat zien hoe endpoint beveiliging in de praktijk werkt. Middels een demo zal hij uitgeleggen hoe SentinelOne uw organisatie beschermt tegen (geavanceerde) aanvallen.
Lees meer

[Webinar] Beveiligingsbewustzijn met KnowBe4

Hans Willemsen, legt uit hoe u uw organisatie beter kunt beveiligen door uw gebruikers te trainen. Hij zal een demonstratie van het platform geven en Best Practices met u delen die u kunt gebruiken om de beste resultaten te behalen.
Lees meer

[Webinar] WiFi & beyond

In het webinar Wifi & Beyond neemt Robert van Kasteren u mee in de wereld van WiFi. Het webinar zit vol met relevante informatie, tips en een heldere visie op de toekomst.
Lees meer

BIM op de NVIDIA Enterprise Innovations Day 2019

Ontdek wat de hedendaagse computer technologie voor het BIM Proces kan betekenen op de NVIDIA Enterprise Innovations Day op 9 april in het Antropia Conference Centre in Driebergen, Utrecht. 
Lees meer