RaaS, wat is dat nou weer voor iets dwaas?

De laatste “as a Service” variant is er eentje waar we minder blij van worden, namelijk “Ransomware as a Service”. Op het Dark Web gewoon als dienst bij elkaar te klikken voor een luttel bedrag vanaf $ 175,00. Geen geld om je concurrent of (voormalige) werkgever een flinke hak te zetten door zijn bestanden te gijzelen en de continuïteit van zijn bedrijfsvoering in gevaar te brengen.

Raas.png 

Triest, maar realiteit

Het is natuurlijk triest dat dit kan, maar het is realiteit waar we helaas mee te maken hebben en waar we iets tegen moeten doen.

Hoe kun je je wapenen tegen deze nieuwe realiteit? Is het hebben van de virusscanner die je al jaren gebruikt in combinatie met een spamfilter voldoende?

IT Security uit het verleden biedt geen garantie voor de toekomst.

Gelukkig zijn er nieuwe, slimmere producten en diensten op de markt waarmee je risico’s minimaliseert. CSN Groep biedt een uitgekiende bundel aan innovatieve NextGeneration EndPoint Protection oplossingen, inclusief end-user training, die bestaat uit:

Nieuwsgierig?

Bel ons of laat hier uw gegevens achter. Wij nemen contact op en kijken samen of de bundel, of individuele diensten uit de bundel, bij kunnen dragen om risico’s ten aanzien van uw bedrijfscontinuïteit te minimaliseren.

De kosten voor de gehele EndPoint Protection bundle bedragen € 14,95 excl. BTW per maand. Als u de dienst voor 1 november 2017 bij ons afneemt voor een periode van 36 maanden, dan zullen we u de eerste drie maanden niet vermoeien met facturen voor deze dienst.