<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1286683174693802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
feb 22

CSN Academy – VDI Workspace 2018, de voordelen van Desktop Virtualisatie

Op 10 april organiseert CSN Groep samen met Hewlett Packard Enterprise:

Inspirerende sessies door en voor IT Beslissers, IT management en Gebruikers

CSN VDI Workspace faciliteert het (samen)werken met grafische applicaties en bestanden vanuit een centrale omgeving op ieder device (pc, tablet en zelfs telefoon). Veilig, beheer(s)baar en altijd de beschikking over de meest recente versies van bestanden. Dit kan als dienst worden afgenomen (pay-by-use) of vanuit een eigen IT omgeving worden gefaciliteerd. Helemaal up-to-date in één middag? Ja, dat kan. Onze klanten vertellen u wat hun overwegingen waren om gebruik te maken van CSN VDI Workspace. Geen ingewikkelde verhalen vanuit de techniek, die regelen wij gewoon voor u. Wie komen er aan het woord? Beslissers, IT management en gebruikers van onze klanten vertellen u over hun motivatie om te starten met VDI Workspace en de winst en voordelen die zij behalen.

Lees meer
feb 9

Event: IT Security

Dit event van de CSN Academy staat volledig in het teken van IT Security. De onderwerpen; endpoint protectie, veiligheid van software defined WAN en inzicht in IT Security zullen worden behandeld.

Lees meer
nov 17

DE WINST VAN DESKTOPVIRTUALISATIE

Welke mogelijkheden bieden nieuwe technieken, zoals de derde generatie Nvidia VGPU, voor het werken vanuit een virtuele omgeving?  Hoe ziet de virtualisatie van uw werkomgeving er uit?  Zijn zware grafische applicaties als CAD en BIM geschikt om vanuit de cloud te draaien?  En wat zijn de voordelen van een Virtual Desktop Infrastructure (VDI) voor uw organisatie?
 

Lees meer
okt 30

29 november 2017 - CSN Najaar Academy 2017

CSN Najaar Academy 2017

Datum: Woensdag 29 november
Tijd: 09:30 - 15:30
Locatie: CSN Groep, Fokkerstraat 12, Leusden

Lees meer
okt 26

VDI Workspace On Tour

CSN Groep biedt vanuit het datacenter BIT in Ede, online servers en grafisch geaccelereerde werkplekken. Deze zijn geoptimaliseerd voor 3D CAD toepassingen.

Lees meer
sep 5

4 oktober 2017 - CSN Najaar Academy 2017

5 boeiende en inspirerende sessies over actuele onderwerpen

Datum: woensdag 4 oktober 2017

Locatie: Noordlease Stadion – FC Groningen

Lees meer
aug 28

Webinar VDI Workspace – The Next Step

Nieuwe mogelijkheden en meer performance met de nieuwste functionaliteiten van Nvidia en servers van HPE

Donderdag 21 september a.s. 12.00-12.30 uur

Lees meer
aug 17

Webinar: Technische maatregelen ten behoeve Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR) - David Schaap, CTO van CSN Groep

Woensdag 27 september, 12.00-12.30 uur

Lees meer
jul 20

SentinelOne Workshop - Donderdag 14 September

Op donderdag 14 september organiseert CSN Groep de SentinelOne workshop. Deze middag leert u alle ins- en outs over SentinelOne. Er wordt ingegaan op hoe deze oplossing uw organisatie beschermt tegen geavanceerde aanvallen. Daarna zal er een demo gegeven worden waarin u concreet kan zien hoe SentinelOne precies werkt. Tenslotte krijgt u de mogelijkheid om zelf de SentinelOne software te testen.

Locatie: CSN Groep, Fokkerstraat 7, Leusden

Lees meer
jun 1

HPE Reimagine 2017 - 20 juni 2017

Wij nodigen u graag uit voor HPE Reimagine op dinsdag 20 juni in Nieuwegein. CSN Groep zal hier aanwezig zijn als HPE Platinum Partner. Voor meer informatie en inschrijven, klik hier.

Lees meer