Infographic Hyper-Convergence

Vijf zaken die u absoluut moet weten over Hyper-Convergence

Hyper-Converged. Het is één van de meeste recente buzzwords in de IT. Maar wat is het nu eigenlijk. Wij bieden u, samen met HP, een overzichtelijk infographic over Hyper-Convergence. 

Lees meer

Whitepaper: Samenwerken aan één grafisch ontwerp

Een gevirtualiseerde BIM-omgeving wordt ook wel ‘BIM in de cloud’ genoemd. Vanuit de gevirtualiseerde omgeving – de cloud – verkrijgen projectmedewerkers de benodigde krachtige, grafische 3D-rekenkracht. Op elke locatie en met elk device kan worden ingelogd. op een 3D-werkstation, zonder dat de bedrijfskritische data het bedrijfspand verlaat. In de markt zijn al diverse partijen overgestapt op CAD of BIM in de cloud. Op basis van deze marktervaring zijn vijf ‘lessen’ opgesteld waarop u kunt letten als u een dergelijk virtualisatieproject ingaat.

Lees meer

CSN Academy 2016: Reserveer 1 juni alvast in je agenda

Op woensdag 1 juni organiseert CSN Groep weer de 7de editie van hét IT kennis- en netwerkevent CSN Academy. Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een interessant, nuttig en leuk programma. Reserveer de middag van 1 juni dus alvast in je agenda. Meer info volgt!

Terugblik CSN Academy 2015
In juni 2015 organiseerden wij in de Mariënhof te Amersfoort de 6de editie van CSN Academy. Tijdens het event konden onze gasten luisteren naar inspirerende sessie van o.a. Ruud Veltenaar en Ronnie Overgoor. Tevens was er de mogelijkheid voor een CAD virtualisatie en een Oculus Rift (bedankt TBI kennislab!) demo.

 

 

Lees meer

Video BIM in the Cloud bij TBI

TBI is een groep van ondernemingen die met elkaar en met hun klanten en partners de leefomgeving van de toekomst maken. Bij de TBI-ondernemingen werken mensen die zich onderscheiden door technisch vakmanschap, ondernemerschap, innovatiekracht en samenwerking op het gebied van Techniek, Bouw en Infra.

Lees meer

Cyber Risk Report HP

Het Cyber Risk Report van HP gaat rapport over bedreigingen en veiligheidsproblemen waar bedrijven en overheden mee te maken hebben wordt sinds 2009 uitgebracht.

Het rapport noemt als grootste probleem beveiligingslekken die al jarenlang bestaan. Volgens het rapport zijn 44 procent van de bekende inbreuken kwetsbaarheden van twee tot vier jaar oud. 'Ons onderzoek toont aan dat veel van de grootste beveiligingsrisico’s problemen zijn die al jaren en misschien zelfs decennia bekend zijn', aldus Art Gilliland, Senior Vice President en General Manager van Enterprise Security Products bij HP. 'We kunnen niet succesvol vooruit als we niets doen aan primaire kwetsbaarheden die nog steeds een plaag zijn voor systemen.'

Lees meer

Software eats the World

Tijdens CSN Academy 2015 deelde Hans Timmerman, CTO EMC Netherlands, zijn visie op de toekomst. U kunt zijn presentatie hier downloaden als PDF.

Lees meer

The New Style of IT

Tijdens CSN Academy gaf Ric Deen de presentatie "The New Style of IT". In deze presentatie is er uitgebreid aandacht voor: Software Defined Infrastructure Management, HP converged System, StoreVirtual hardware en meer.

Lees in het artikel ook over de splitsing van HP in  HP Inc. (printers en pc’s) en HP Enterprise (zakelijke hardware, software en services).

Lees meer

Presentaties CSN Academy 2015

Wij vonden CSN Academy 2015 een geslaagde middag. We zijn erg tevreden met de opkomst en de vele positieve reacties. De foto's, opname van de sessie van TBI en de sfeerrapportage komen binnenkort online. Hieronder alvast een deel van de presentaties. More to follow, dus hou onze website en de berichten op sociale media in de gaten.

Lees meer

HP @ CSN Academy 2015

Tijdens CSN Academy 2015 zal onze partner HP drie sessies verzorgen in één van de zalen van de prachtige Mariënhof. Twee sessies van HP richten zich op de toekomst van IT. De derde sessie is een HP Meet & Greet. Schrijf u hiervoor in of loop zo maar even binnen om uw IT vragen aan de experts van HP te stellen.

Lees meer

Event: CSN Academy 2015

Op woensdag 3 juni komen de beste IT-professionals uit Nederland bij elkaar voor CSN Academy 2015. Op deze dag leert u van de beste sprekers, zoals Ruud Veltenaar, Ronnie Overgoor, Hans Timmerman en Henk Arts. 

>> Lees hier alles over CSN Academy 2015! <<

Lees meer